• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.03.2019, 00:00
KOÇ: Ay'ın konumu bilinçaltınızı etkilemeye devam ediyor. Huzursuz bir tutum sergileyerek, çevrenizdekilerin hakkınızdaki fikirlerini öğrenmeniz mümkün değil. Gelişigüzel olayların sizi tatmin etmeyeceğini bildiğiniz için, seçicilik konusuna özen gösteriyorsunuz.

BOĞA: Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecek. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri, güzel konuşmaları ve dış görünüşlerindeki özen.

İKİZLER: İlişkilerinizde güçlü bir performans çiziyorsunuz. Karşı tarafın dürüst yaklaşımlarından emin olabilirsiniz. Heyecanlarınızı enerjinizle birleştireceğiniz bir gün. Bugün, risklerden uzak kalmalı ve sezgiselliğinizin sizi yanıltabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

YENGEÇ: İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Güzel planlar yapmanıza rağmen, kararsızlık duygusu sizi engelliyor. Yaşadığınız değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.

ASLAN: Her şeye meraklı bir yaklaşım içindesiniz. İlişkilerinizde gücünüzü farklı bir şekilde karşı tarafa yansıtabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Değişim içindesiniz ve fikirlerinizi hiç kimseyle tartışmak istemiyorsunuz. Projelerinizi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız.

BAŞAK: Sosyal aktivitelerinizde enerjik yapınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemeli ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Sizi destekleyen dostlarınız sayesinde yaratıcılığınız güncellik kazanacak. Bu tatil gününüzde, yollarla ilgili ilginç fikirler geliştirebilirsiniz.

TERAZİ: Mesleki konularda başarılı araştırmalar yapacağınız bir gün. İstediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vereceksiniz. Her başarıyı, kişisel çabanızla elde etmek istiyorsunuz. Kişisel hırslarınızı sosyal ilişkilerinizle birleştirebilirsiniz.

AKREP: Ani gelişen olaylara karşı savunmanızı hazırlamanız güzel. Fakat, konuşmalarınız çoğu kez ikna edici olmayabilir. Bugün, yeni tanışacağınız kişilerin ilginç fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Onları reddetmeden önce, düşüncelerini sonuna kadar dinlemelisiniz

YAY: Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Bugün, eğlenceli ortamlarda bulunacak ve duygusal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız. Kalbi dolu olanlar, partnerleriyle ortak sosyal aktiviteler içinde olacaklardır.

OĞLAK: Siz sınırlarınızla çevreniz arasında kesin çizgileri olan birisiniz. Bugün, tutucu davranışlar içinde olmanız, arkadaşlarınızın tepkilerine hedef olmanıza neden olacaktır. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz .

KOVA: Maddi konularda çekimser davranacak ve paranızın değerini bileceksiniz. Bugün harcamalarınız konusunda tereddütleriniz var. Güçlü bir sorumluluk duygusu içinde hareket edeceğiniz ortamlarda, arzularınızı gemlemek zorunda kalmak, canınızı sıkmamalı.

BALIK: Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey arzuladığınız sevgi desteği.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA