• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.04.2019, 00:00

KOÇ: Ay'ın bulunduğu konum, meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz. Arkadaşlarınız, ev değiştirme sorunları için sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Kolları sıvayın...

BOĞA: Bugün düşünmeden sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor. Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz.

İKİZLER: Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, birliktelikleriniz hakkında duygusal gelişimler göstereceksiniz. Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları, kısa sürede bertaraf etmeniz mümkün. İhtimallerden yola çıkarak, asıl ulaşmak istediğiniz sonuca geleceksiniz.

YENGEÇ: Duygularınızı olumlu şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Karşıt Satürn gezegeni size destek veriyor. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Geçmişi sorgulamak ve eski konuları sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız.

ASLAN: Aktivitelerinizin engellendiğini görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin darboğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacak. Bugün, duygularınızı saklamak için birçok nedeniniz olabilir ve rahatsız hissedebilirsiniz. Duygusal gerginlikler canınızı sıkmamalı.

BAŞAK: Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili köklü değişimler var.

TERAZİ: Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler.

AKREP: Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz.

YAY: Ay, burcunuzda ilerlerken, fiziksel özelliklerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz.

OĞLAK: Duygusal sorunların temelinde, maddesel sorunların etkisini inkar edemezsiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyor, duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz.

KOVA: Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu çevrenize ispat edeceksiniz. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyor. Aldırmamayı öğrendiniz. Mars'ın sosyal evinizde olması aşk ve ilişkilerinizi kapsayan konularınızı gündeme getiriyor.

BALIK: Kazançlarınızı artırma konusunda yaratıcılığınızı mantıklı kullanacaksınız. Bugün, duygularınızı dramatik sözcüklerle ifade ederek, kendinizi olumlu şekilde ortaya koyacaksınız. Merkür ve Venüs para evinizde ilerlerken, istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA