• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.04.2019, 00:00

KOÇ: Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca kullanacaksınız. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin size olan davranışları çok önemli. İsteklerinizde dengeli ve yapıcı davranmanıza rağmen, olayları çok fazla incelemekten yanasınız.

BOĞA: Ay, Kova burcunda ilerlerken, duygusal konularda performans yüksekliği göze çarpıyor. Partnerinizin sizin hakkınızda düşüncelerine çok önem veriyorsunuz. Bugün, duygu derinliği yaşayan bir kişi olarak, bir çok ayrıntılar söz konusu olabilir.

İKİZLER: Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, kişisel ilişkilerinizi maddesel kazançlarınızla aynı paralellikte tutmak isteyebilirsiniz. Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsiniz. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Yapmak istediğiniz çok şey var. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

YENGEÇ: Bugün, kendinizle ilgili yeni projeler üretme çabasındasınız. Partnerinizle ortak çalışmalar yapmak için uygun bir gündesiniz. Onunla paylaşacağınız çok şey var. Değişime olan ihtiyacınız yüzünden, sosyal ilişkilerinizi kendi tarzınıza göre yaşamak istiyorsunuz.

ASLAN: Bugün Ay karşıt evinizde ilerlerken, yaratıcılığınızı daha da ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve toplumsal başarınızı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Enerjinizi yanlış kullanmak istemiyor olmanız yüzünden, zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.

BAŞAK: Karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, çevrenizle birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Siz, kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız. Şartlarınız konusunda taviz vermek istemiyorsunuz

TERAZİ: Ay, Kova'da ilerlerken, fikirlerinizde belli ve gözle görülen bir inatçılık söz konusu. Ele aldığınız konuları sonuna kadar inatla sürdürecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız. Aileniz, kararlı davranışlarınız karşısında size destek verecek.

AKREP: Çevrenizdeki kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Karşınızdaki insanlara güven duymak istemeniz sonucunda, detaylar ön plana çıkıyor. Bugün, bir çok konu üzerinde yeniden düşünmeli ve karar vermeden önce beklemelisiniz.

YAY: Kişisel özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bugün, derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olmanız, karşınızdaki kişilerle ikilem yaşamanıza neden olabiliyor.

OĞLAK: Duygu derinliği içinde olacağınız bugün, her şeyi farklı yönden algılıyorsunuz. Geçmiş yaşamınızla ilgili eski pürüzleri kafanıza takıyor olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin sizinle olan beraberliğinde, sosyal statünüze önem veriyor olması, sizi daha da seçici yapabilir.

KOVA: Ay burcunuzda ilerliyor ve ilişkilerinize yepyeni bir motivasyon kazandırıyor. Kişisel kariyeriniz ve duygusal güveninizin çok önemli olması, yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmenizi sağlıyor. Fırsatlarla yüklü bir gün.

BALIK: Duygusal bağlarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Görüşeceğiniz kişileri etkilemek sizin elinizde olan bir şey. Sadece sözlü ifadelerinizde dikkatli olmak zorundasınız. Bugün, yaşamınızı kolaylaştırıcı olayları kendinize çekmekte üzerinize yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA