• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.05.2019, 00:00

KOÇ: Kişisel çekiciliğinizi karşı cins üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu günde, iş birliğine çok önem vereceksiniz. Maddi konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Yaşam enerjiniz güçlenirken, önünüzdeki engeller, sizin için destekleyici bir denge oluşturuyor.

BOĞA: Duygusal konularda inatçı davranarak, sevdiğiniz kişi ile aranızda problem oluşmasına neden oluyorsunuz. Her ikinizin farklı konuları savunmasının ortak bir paydası olmalı ve sistemli yapınızın böyle bu durumu çözmemesi imkansız.

İKİZLER: Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcı dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilir, birçok yeni iş için başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün alışveriş yapmaktan büyük zevk alacaksınız

YENGEÇ: Maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir. Onlarla yapacağınız işbirliği sizi mutlu edecek. Sürprizlere açık bir gün. Özellikle duygusal beklentileriniz gündemde.

ASLAN: Çevrenizle duygusal işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız birtakım işlerde, girişimciliğiniz size fayda sağlarken, olayları sonuçlandırmanın keyfini yaşayacaksınız.

BAŞAK: Bugün gezegenlerin çoğu madde evinizde birikerek, bu konuların önem kazanmasına neden olacak. Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda iş birliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız.

TERAZİ: Bugün inanılmaz bir enerjiye sahipsiniz. Düşündüğünüz her şeyi yapıcı bir şekilde yaşama geçirme savaşı içinde olacak ve hızlı iletişim zinciri kuracaksınız. Yapmak istediğiniz çok şey var ve sosyal ilişkilerinizde ki başarınız takdir ediliyor.

AKREP: Kişisel başarınızı arttırma yolunda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz. Partnerinizin sizden beklentilerini karşılamazsanız tartışabilirsiniz.

YAY: Uzun süredir beklediğiniz şartların, kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir. İçsel enerjinizi arttıracak olaylar peşinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sosyal yönüyle değerlendirmeniz, bugün özellikle toplumcu yapınızı ön plana çıkarıyor.

OĞLAK: Başarı hırsınızı yaşama geçirme konusunda verdiğiniz savaş, biraz da çevresel koşulları doğru kullanmanıza bağlı. Mesleki başarınızı ortaya çıkarmak için duygusal motivasyona ihtiyacınız var. Bugün üst düzeydeki kişilerden olumlu etkilenebilirsiniz.

KOVA: Bugün olumlu etkiler sizden yana. Balık burcunda ilerleyen a , özgürlük sınırlarınızı aşarak kendinizi daha da iyi ifade edeceğiniz koşulları sunuyor. Yapacağınız işler, şimdiye kadar yapmak istediklerinizin de ötesinde olacak. Yeter ki eski hatalarınızı tekrarlamayın.

BALIK:Ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar, sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman zorlanıyorsunuz. Şartlarınızı güçlendirmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA