• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.05.2019, 00:00

KOÇ: AY, Yay burcunda ilerliyor. Duygusal romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Siz zor işleri sevdiğiniz için, sorunlu konuları seçiyorsunuz. Maddi konularda sınırlarınızı zorlayarak harekete geçmeniz işe yarayacak.

BOĞA: KİŞİSEL çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak.

İKİZLER: AY, karşıt burcunuzda ilerlemekte. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın, nedenini araştırabilirsiniz.
Maddi konuların gündeme gelmesi sizi düşündürecektir, fakat elde edeceğiniz kazançlar söz konusu olduğu için sabırlı davranmalısınız.

YENGEÇ: BUGÜN, duygularınız oldukça yoğun. Ay'ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Bugün, olumsuzluklar canınızı sıkmamalı.

ASLAN: BUGÜN, Ay kombinasyon burcunuz Yay burcunda ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor.
İlişkilerinizde istediğiniz güç arayışı bir türlü bitmiyor. Geçmişle ilgili takıntılarınız gündeme gelebilir. Eski hatalarınız yüzünden kendinizi suçlayabilirsiniz.

BAŞAK: BİLİNÇALTINIZIN pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek.
Bugün, düşüncelerinizin aktifliği sayesinde birçok problemi çözeceksiniz. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullandığınız zaman enerjinizin güçlendiğini hissediyorsunuz.

TERAZİ: BUGÜN, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Ay, kombinasyon burcunuz Yay'da ilerliyor. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız. İşlerinizi sağlam zemin üzerine oturtmak istiyorsanız, yeniliklere açık olmayı denemelisiniz.

AKREP: AY, ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, tavırlarınızda ve ilişkilerinizde inatçı bir tavır sergiliyorsunuz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelebilir. İşbirliği içinde olacağınız kişilerin önemini unutmamalısınız.

YAY: AY, burcunuzda ilerliyor Bugün ve partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Sevdiğiniz kişi ile aranızda maddi konuların gündeme gelmesi aklınızı kurcalayabilir. Kırıcı davranmaktan sakınmalısınız.

OĞLAK: AY'IN konumu, bilinçaltınızı etkiliyor. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz. Olayları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz. Şimdiye kadar düşünmediğiniz detaylar üzerinde yoğunlaşabilir ve özgüveninizi geliştirebilirsiniz.

KOVA: ÇÖZÜMLENMESİ zor olan birçok işin sorumluluğunu almaktan çekinmemelisiniz. Kapasitenizin güçlü olduğunu çevrenize ispat etmelisiniz. Maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Şartlarınızı sağlamlaştırmak için, alt yapı çalışmalarınızı hızlandırmalısınız.

BALIK: ENTELEKTÜEL oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Uzun süredir planladığınız olayları yaşama geçirmek için daha fazla beklememelisiniz. Bugün sorumluluk duygunuzu kullanmak zorundasınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA