• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.05.2019, 00:00

KOÇ: Birlikteliğinizde kişiliğinizi ortaya koyacak davranış biçimlerini benimsemeniz yüzünden, sevdiğiniz kişinin tepkisini alabilirsiniz. Onun duyarlı yapısı karşısında hareketlerinizi kısıtlamak zorunda kalacaksınız. İstemediğiniz bu duruma zamanla alışmanız mümkün.

BOĞA: Güven duyabileceğiniz ilişkilerden yanasınız. Karşınızdaki kişilerin farklı konuşmalarından yola çıkarak bir çok olayın iç yüzünü kısa süre içinde çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor. Siz, ne istediğini bilen çok ender kişilerden birisiniz.

İKİZLER: Ailenizle ortak çalışmalar içinde olacak, onların desteklerini karşılıksız bırakmak istemeyeceksiniz. Güçlü enerjinizi ilgi alanlarınıza aktarabilmek için, yaptığınız çalışmaların sonuç vermesiniz beklemeli ve iş değiştirme konusunda hoşnutsuzluk yaratmamalısınız.

YENGEÇ: İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz. Size söylenecek şeyleri kolay etmiyorsunuz. Sevdiklerinizin duygusal yaşamlarına karışmak isteyebilirsiniz. Onların da özel hayatları olduğunu unutmamalısınız.

ASLAN: Venüs, tepe evinizde sizi olumlu etkilerken, iş çevrenizde kariyerinize yardım edecek kişilerle olumlu bağlantılar içinde olmanızı sağlayacak. Potansiyel gücünüzü kolay harcamak istemiyorsunuz. Hedeflerinizi doğru zamanda ve iyi belirliyorsunuz.

BAŞAK: Değişim yaşamak için en uygun günlerden biri. Çözümlenmesi zor olan bir çok olayı radikal bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. Görünüşte iyi izlenim veren sorunlar, bazı tıkanmalara neden oluyordu. Akıllıca uygulayacağınız atılımlarla beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz.

TERAZİ: Bazı iş planlarınızı, yollardan gelecek haberlere göre düzenlemeniz gerektiği için, beklemenin ne kadar zor olduğunu kimse sizin kadar anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmadığınız için, çevrenizde size akıl vermek isteyenlere karşı olumsuz tepkiler veriyorsunuz.

AKREP: Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için önemli. Bugün yaşadıklarınızı ileri zaman dilimlerinde anımsayabilirsiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmek bir çok acılarınızı unutturacak. Yaşamı farklı kılan nüanslar peşindesiniz.

YAY: Ele avuca sığmaz kişiliğinizin altında oldukça güçlü bir mantık yatıyor. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanıyorsunuz. Bazen sizin için gerekli olan şeyleri görmezlikten gelmeniz, kendinize uyguladığınız en büyük suç, unutmayın.

OĞLAK: Ay, sizi hassaslaştırıyor. Bugün partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi, hem de onu sorgulayarak zaman kaybediyorsunuz. Olaylara değişik bir felsefe ile yaklaşmak güzel fakat, sonuç istediğiniz gibi olmadığı zaman canınız sıkılıyor.

KOVA: Yapacağınız tüm işlerde, kendinize geniş süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınız bir çok kişiye ters gelebilir. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir.

BALIK: İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı, ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı bir anda değişime neden olabiliyor. Beklentilerinizde acele etmekten vazgeçmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA