• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.06.2019, 00:00

KOÇ: İŞ münasebeti nedeniyle katılacağınız ortamda ilginizi cezbedebilecek konular olacak ve burada mantıklı görüşlerinizle ilgi çekebilirsiniz. Daha sonra dostluğunuzun ilerleyebileceği entresan kişilerle tanışabilirsiniz. Kendinize güveniniz yerinde.

BOĞA: OLAYLARA yaklaşım tarzında "Ben bilirim" edasıyla sergilenen bilgiç tavırlar kadar sizi iten davranış şekli yok. Bu nedenle aranızda mesafe bırakmaya çalıştığınız kişilere karşı katı bir şekilde soğuk davranıyorsunuz. Bu yapınızla kararlı bir duruş sergiliyorsunuz.

İKİZLER: UYGULAMAYA çalıştığınız yeni işiniz konusunda karşınıza çıkabilecek sorunlara hazır olun. Fakat, kesinlikle kararlı bir şekilde davranmaya çalışın. Eğer, şartların zorluğundan dolayı düşüncelerinizi değiştirirseniz şimdiye kadar yaptıklarınız boşa gidecek.

YENGEÇ: ARTIK çok gerilerde kalan nostaljik ilişkilerinizdeki serüvenleri bir kenara bırakın. Çünkü, hale aklınızın bir köşesinde yer etmiş durumda ve zaman zaman küllerini deşiyorsunuz. Sizi kısa süreli de olsa bulunduğunuz ortamdan uzaklaştırıyor ama hiçbir şey kazandırmıyor.

ASLAN: ONA karşı hisleriniz başka şeyler söylediği halde günlük hayatta davranışlarınız farklı. Sizi buna iten nedenler ciddi sosyal kurallar. Bu şekilde davranmanız da aslında sizin için risk olabilecek koşulları önlüyor. Bu nedenle bugün hislerinizle davranıp hata yapmayın.

BAŞAK: YAKINLARINIZLA yapmayı planladığınız seyahat için kendi arzularınız önemli. Bu konuda haklısınız. Fakat, çok da fazla detaylar konusunda ısrarcı olmayın. Maddi konuda zor durumda kalacağınız bir durum görünmüyor ama her zaman temkinli yapınızı bırakmayın.

TERAZİ: PARTNERİNİZLE ilgili anlaşmazlığınızda bugün hatayı kendinizde arayın. Çünkü, sevdiklerinizle ilgili tartışmalarınızda kendinizi merkeze koyarak etrafınızı hiç önemsemiyorsunuz. Haklı olsanız bile bu şekilde davranmak hiçbir zaman uygun değil, kaybettirir.

AKREP: KENDİNİZE göre büyük çabalar sonucu gerçekleştirdiğiniz organizasyonu sahiplenmek, etrafınızdaki bazı yakın arkadaşlarınızın gizli tepkilerini çekiyor. Karşılıklı görüşmelerde imalı sözcüklerden kaçınmalısınız. Çünkü, gerçekten araya mesafeler girebilir.

YAY: BUGÜNLERDE sağlığınızla ilgili beslenme konusuna önem vermeniz sizin için olumlu bir gelişme. Gerçek uzmanların öğütlerine önem verin. İlişkilerinizde gergin ortam yaratacak olaylara siz neden olmayın. Daha sonra ruh haliniz olumsuz etkileniyor.

OĞLAK: KARŞILIKLI fikir paslaşması içinde olacağınız bir gündesiniz. Bu şekilde motivasyonunuz iyi olduğu sürece başarı size kendiliğinden gelecek. Yani, küçük aksaklıklar karşısında hemen karaları bağlamayın. "Her sorunun bir çözümü olduğunu" kendinize her zaman empoze edin.

KOVA: KARŞI cinsten arkadaşlarınızın yanında kendinizle ilgili özel konuları uluorta sakın konuşmayın. Gerçekte bu konuda katı denecek kadar dikkatlisiniz fakat bazen öyle ortamlar oluyor ki farkında olmadan çok şey konuşuluyor. Spekülasyonlara dikkat!

BALIK: GÖRÜŞECEĞİNİZ kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Bu tür durumlara karşı geliştirdiğiniz kendi iç disiplininiz sizin için bir sigorta oluyor. Daha sonra gelişebilecek olumsuzlukları daha baştan denetim altına sokabiliyorsunuz. Bazen bunun farkında olmuyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA