• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.08.2019, 00:00

KOÇ: BUGÜN, Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz.

BOĞA: DUYGUSAL heyecanlarınızın dorukta olması, bazı hataları da beraberinde getirecektir. Bugün, partnerinizle farklı dillerde konuşmanız, aranızda istenmeyen sorunlara yol açabilir. Kısa yollarla ilgili planlamalar söz konusu olacak. Yanlış anlaşılmalardan sakınmalısınız.

İKİZLER: TOPLUMSAL ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor.

YENGEÇ: BUGÜN, olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin anlamsızlıklarına kızıyor ve bazı konuları kafanızda fazla irdeliyorsunuz. Bilinçaltında geliştirdiğiniz olayların size bir faydası yok. Akşam saatlerinde kendinizi daha farklı ve olumlu hissedeceksiniz.

ASLAN: YAŞAMINIZLA ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir.

BAŞAK: DÜŞÜNCELERİNİZİ saklamakla bir yerlere varamazsınız. Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Tüm güç olan olaylar gelip sizi buluyor. Midenizle ilgili problemlere dikkat etmelisiniz.

TERAZİ: HER şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacaktır. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Çevrenize güvenmek yerine onları sınamalısınız.

AKREP: BULUNDUĞUNUZ ortamda estirdiğiniz olumlu rüzgarlar, partnerinizin de etkilenmesine neden oluyor. Siz güçten yanasınız fakat bu özelliğinizi sergilerken, çevrenize yardım etmeyi de seviyorsunuz. Jüpiter'den aldığınız çekicilik sanatını istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün.

YAY: KİŞİSEL başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü artıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, bazı istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Mars'ın konumundan dolayı, yaratıcılığınızla ilgili özel çalışmalar içinde olacaksınız.

OĞLAK: DIŞ görünümünüzü sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız, sorunların büyümesine meydan verebilir. Kendi içinizde kişilik savaşı vermeyi bıraksanız ve yeteneklerinize ihtiyaç duyan işle ilgili çevrelere dönseniz, yararınıza olacak. Ayak ağrılarına dikkat!

KOVA: İŞ ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda sezgisel bir bağ var. Fakat sizin özgürlük duygularınız çok yoğun.

BALIK: ÇEVRENİZİN yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Ay'ın konumu, para evinizi olumlu etkiliyor. Düşüncelerinizi değiştirmek yerine sebatkar davranırsanız, kişisel kazançlarınızı yoğunlaştıracak ve oluşabilecek engelleri kolay aşabileceksiniz. Ailenizde güzel bir olay gerçekleşebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA