• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.08.2019, 00:00
KOÇ: KENDİNİZİ ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz.

BOĞA: BUGÜN, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Onlarla aranızda iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız. Kısa sürede yapmanız geren çok şey olacak.

İKİZLER: DAHA iyi pozisyonlar için, kendi koşullarınızı oluşturacaksınız. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta bugünlerde zorlanabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları mutlaka iyi belirlemelisiniz.

YENGEÇ: ÇEVRENİZDE baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıkları, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.

ASLAN: BUGÜN kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı, karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşanacak.

BAŞAK: GÜCÜNÜZÜ hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz. Başarılı çalışmalar yaptığınız zaman, motivasyon gücünüz artıyor.

TERAZİ: NEDENSİZ korkularınızı yenmeli ve kişiliğinizi daha çok ortaya koymalısınız. Gücü sevdiğiniz için, liderlik özelliklerinizi pekiştirecek yeni atılımlar peşindesiniz. Sosyal aktiviteleriniz sırasında karşılaşacağınız kişilerin daha sonra size kazandıracağı avantajları unutmayın.

AKREP: AİLEVİ konularda hassas bir yapınız var. Bugün köklü düşünceleriniz yüzünden bocalayabilirsiniz. Değiştirmek istemediğiniz değer yargılarınız yüzünden, ikileme düşebilirsiniz. Üstelik siz yenilgiyi sevmediğiniz için, olaylara gelişigüzel bakamıyorsunuz.

YAY: JÜPİTER burcunuzda olumlu ilerliyor. Bugün kendinizi daha enerjik hissediyorsunuz. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, sizde tatmin duygusu sağlayacaktır. Soğukkanlı çehrenizi devam ettirin.

OĞLAK: AİLENİZ ve evinizle ilgili birtakım çalışmalar ön planda olabilir. Gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen; sizi zorlayan olaylar karşısında, çelişkiler yaşayabiliyorsunuz. Yapıcı yönünüzün çevresel faktörlerden çabuk etkilenmesi yüzünden olayların yönünü saptırabiliyorsunuz.

KOVA: HER türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Başarı grafiğiniz yükselecek.

BALIK: MADDİ konularda geri kalmak istemediğiniz için, çevrenizdeki koşulları zorluyorsunuz. Bugün kısa yolları kapsayan işlerin gündem kazanmasıyla, yaşantınız hareketlenecek. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA