• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.11.2021, 00:00

KOÇ: YAPMAYI planladığınız işlerinizi kendi düşünce tarzınıza göre uygulayacaksınız. Yüksek idealler peşindesiniz ve ihtiyacınız olan motivasyon, sadece kendi gücünüzde saklı.

BOĞA: BİLİMSEL konularda ilginizin yoğun olduğu bir gün olmasına rağmen işinizle ilgili araştırma içindesiniz. Partnerinizin şartlarını, isteklerinizle birleştirebilir ve ortak çalışma yapabilirsiniz.

İKİZLER: SİZ özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olabilirsiniz. Bugün partnerinizin tavırlarında yanlış anlamalar söz konusu olabilir. Duygularınızda nüanslar ortaya çıkacak.

YENGEÇ: BİRLİKTE çalıştığınız kişilerin yaratıcı fikirlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Ortak bir proje üretme yoluna gidebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

ASLAN: DUYGUSAL yaşantınızla ilgili olumlu bir hareketlenme söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda duygusal etkilenmeler yaşamanız mümkün. Yeni tanışacağınız kişilerle farklı bir elektrik var.

BAŞAK: BİREYSEL davranışlarınızın ön planda olmasını istiyor olsanız bile, ailenizin sizi yönlendirmesi karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Kazançlarınız konusunda tereddütleriniz var.

TERAZİ: BUGÜN, çekiciliğinizi bir kez daha hissedeceğiniz ortamlara gireceksiniz. İletişim konularının gündem kazanması sonucunda, iş bağlantıları yapacaksınız. Üstün nitelikli kişilerin fikirlerine ihtiyacınız olacak.

AKREP: BUGÜN para harcama konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. İdealleriniz uğruna harcamalar peşinde olacaksınız. Alışveriş yapma içgüdünüz yüzünden İstemediğiniz borçların altına gireme riskiniz var.

YAY: DUYGUSAL konularınızla ilgili gelişmeler söz konusu. Partnerinizle ilgili motivasyon çalışmaları içinde olacaksınız. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme içinde olmanız, aranızda rekabet oluşturuyor.

OĞLAK: DUYGUSAL konularda kendinizi daha özgür hissetmek isteseniz bile, geleneksel yapınızı zorlayıcı hareketlerden kaçamıyorsunuz. İletişim konusunda engellemeler yaşayacaksınız. İdealleriniz ön planda.

KOVA: SIRA dışı fikirlerin gündem kazanması söz konusu. Yaşamınıza farklı bir boyut getirmek istiyor ve sosyal çalışmalarınıza bu yönde ağırlaştırmayı planlıyor, problemlere çözüm getiriyorsunuz.

BALIK: DUYGUSAL konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Dostlarınızın sizden bekledikleri destekleri kendi imkanlarınız dahilinde vermek isteyebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA