• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.11.2021, 00:00

KOÇ: TOPLUMSAL değerlerinizin sizi kısıtlamasına izin vermek istemiyor ve çevrenizin tepkisine aldırış etmeden, kişiselliğinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakimsiniz.

BOĞA: GÜÇLÜ enerjinizi kullanacağınız potansiyele sahip olmanıza karşın, karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün.
Ay, sezgisel yeteneğinizi güçlendirecek.

İKJZLER: BUGÜN duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, gizli bir güç arayışı içindesiniz. Karşıt Güneş, duygusal karışıklığa neden oluyor. Partnerinizin ilgisine izin vermiyorsunuz.

YENGEÇ: FİZİKSEL aktiviteleriniz için, yoğun bir döneme giriyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanmalısınız. Yeni bir işbirliğinden önemli paralar kazanabilirsiniz.
Aşkla sosyal yaşantınız iç içe girebilir.

ASLAN: MARS aile evinizi etkiliyor. Aile fertleri arasında ortak çalışmalar gündemde.
Onlara yardım etmek isteyebilirsiniz.
Duygu alışverişi içinde olduğunuzda, kendinizi huzurlu hissediyorsunuz

BAŞAK: YALNIZLIK sizin için çok önemli bir duygu. Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız.

TERAZİ: YAKINLARINIZLA sıkı bağlar içinde olacağınız bir gün. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz.

AKREP: BUGÜN çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz.

YAY: KENDİ doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı ve çok daha güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak.

OĞLAK: ORGANİZASYON işlerinden duygusal bir keyif alıyorsunuz. Bugün yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları sıkıca takip etmelisiniz ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz.

KOVA: ENERJİNİZİ yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içindesiniz.
İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girdiniz..

BALIK: YAPTIĞINIZ işlerin alt yapısına çok fazla önem veriyorsunuz. Bugün başlattığınız organizasyonların ilginç bir şekilde gelişmesi size bağlı bir durum. Olayları irdelemek sizi mutsuz yapabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA