• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.11.2021, 00:00

KOÇ: BUGÜN, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Amaçlarınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman, daha mutlu olduğunuzu biliyorsunuz.

BOĞA: YAŞAM kalitenizi artırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz.
Bugün, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER: ANİ gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Orijinal fikirlere önem vermeniz arkadaş seçiminizi etkiliyor.

YENGEÇ: ORGANİZASYONLAR ve iş birlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları ikna edebileceksiniz. Gücünüzün farkındasınız ve olayları farklı ele alıyorsunuz.

ASLANN: İDEALİST yapınızın ödün vermeden başarınızı yükseltmenin kolay olmadığının farkındasınız.
Bugün çevrenizi oldukça etkileyecek ve istediğiniz sonuca kolay bir şekilde yaklaşacaksınız.

BAŞAK: BUGÜN, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve farklı kişilerin fikirlerinden yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. İçselliğinizi ve yaşamınızı sorguluyorsunuz.

TERAZİ: DUYGULARINIZI yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor.
Arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Gerçekleşebilecek tüm olaylara farklı yaklaşıyorsunuz.

AKREP: PAYLAŞMAKTAN zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı grafik çiziyorsunuz. İlgi alanlarınız çok fazla ve geniş bir yelpazeyi kapsıyor.
Tercihlerinizi doğru yapmalısınız.

YAY: AİLENİZİN ihtiyaçları için sınırlarınızı zorlamamalısınız. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantıklı davranıp çözümleyici noktaları bulacaksınız.
Düşünceleriniz yoğun.

OĞLAK: KETUM tavrınızın altında gizli planların olduğunu çevrenizden saklamayı ve sorumlulukları tek başınıza yüklenmeyi seviyorsunuz. İkili ilişkilerde karşı tarafın şartlarını dikkatli izlemelisiniz.

KOVA: MANTIĞINIZA güveniyor ve taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Güven duygusunu onlara hissettirmelisiniz.

BALIK: HER zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz.
Partnerinizin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacağınız bir gün içindesiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA