• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.11.2021, 00:00

KOÇ: KARİYERİNİZLE ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacağınız bir gün. Önünüzün açılmasıyla, hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz.

BOĞA: KAYGILARINIZDAN sıyrılıp başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz. Gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Alışkanlıklarınızı aşmak kolay olmayacak.

İKİZLER: DUYGUSAL ilişkileriniz önem kazanacak. Partnerinizle ortak kararlar alıp mutlu olacak aktivite planları yapabilirsiniz. Birlikte yeni keşifler yapmak istiyorsanız, uygun bir gün içindesiniz.

YENGEÇ: BİRLİKTE çalıştığınız insanlara vereceğiniz şansla gücünüzü arttıracaksınız. İlgi alanınızın artmasıyla değişik iş profilleri karşınıza çıkacaktır. Gelecek için, mantıklı adımlar atmalısınız.

ASLAN: KARŞI cinsin sizin üzerinizdeki etkisini inkar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine gireceksiniz. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır.

BAŞAK: YETENEKLERİNİZİN anlaşılması için, insanları hoşnut etmelisiniz. Bugün, karşılaşacağınız olaylara soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız.

TERAZİ: İSTEKLERİNİZ karşısında sabırlı olmalı, karşınızdaki kişilerin fikirlerine saygı göstermelisiniz. Partnerinizden beklediğiniz duygusal destek mutlaka gelecektir. Sonuca gitmeyi denemelisiniz.

AKREP: SEZGİLERİNİZİN oldukça yüksek olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Kazançlarınızla artırma isteğinizi, çevresel koşullarınızla birlikte değerlendirmelisiniz.

YAY: YAPACAĞINIZ aktivitelere duygusal performansınızı aktaracaksınız. Aşk yaşantınızın oldukça renkli geçeceği bu günde, ani tartışmalardan uzak kalmalısınız. Karşı fikirleri de önemsemelisiniz.

OĞLAK: BUGÜN karşınızdakilerin iyi niyetle yaklaşımlarından emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz. Olaylara yaklaşımınız çok farklı ve kuralcı olacak. Temkinli olmakta fayda var.

KOVA: ENERJİNİZ yüksek ve ideallerinizi kimseyle paylaşmıyorsunuz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almak istemediğiniz için, başarıyı kucaklayacaksınız.

BALIK: TOPLUMSAL konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizle ve aileniz arasında kalmak istemiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA