• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.12.2021, 00:00

KOÇ: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün ama duygusal takıntılarınız olayların sınırlarını genişletebilir. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmez.

BOĞA: Bilinçaltınızın pozitif enerjiyle yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek.
Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güven bekliyorsunuz.

İKİZLER: Bugün enerjinizin düşük olması, yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsar olmanıza gerek yok. Geçici yetersizlik duygusu sizi olumsuz etkiliyor.

YENGEÇ: Değişkenlik göstermek için fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınız ön planda. Yol fırsatlarını değerlendirin.
İlginç konuşmalarınızla çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

ASLAN: Her an gözyaşı dökmeye hazırsınız.
Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız.
Yaratıcı yönleriniz ön planda. Duygusal konularda karışık düşünceler içindesiniz. Strese dikkat edin.

BAŞAK: Yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Kendinize güveneceğiniz işler yaparak duygusal coşku yaşayacaksınız.

TERAZİ: İdeallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları yavaş yavaş oturuyor. İnce hesaplar içindesiniz.
Aldığınız kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz.

AKREP: Değişik alanlardaki çalışmalarınız motivasyonunuzu arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Oldukça hareketlisiniz.
Birçok zincirleme işin üstesinden geleceksiniz.

YAY: Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir. Sizin her zamanki çözümcü yapınız sayesinde, bazı olaylar çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız.

OĞLAK: İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalarınız var. Eğer kalbiniz boş ise çevrenizde ilginizi çekecek biriyle tanışabilirsiniz.
İletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

KOVA: Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. İnatçı kişiliğiniz yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız.

BALIK: Arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağlarınız güçleniyor. İsteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Farklı fikirlerde olan kişilerle aranızda problemler oluşabilir.
Dikkatli olun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA