• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu yılın başrolü sizde FİLİZ ÖZKOL

Bu yılın başrolü sizde

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2021, 00:00
HİÇ bu kadar iddialı olmamıştınız. 2022 yılına gümbür gümbür giriyorsunuz. Jüpiter sizi dünyanın kapılarını açıyor. Yılın ilk altı ayı ideallerinizi gerçekleştireceksiniz. Satürn ilişkilerinizi testten geçirecek. Her şeyin zorunu seçeceksiniz. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Para sizin için her zaman güç teşkil etti ve daha da önem kazanıyor. Baş rolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Kozmik güçlerin sizden yana olduğunu bilmem hatırlatmamıza gerek var mı?... 2022 yılı size farklı değerler sınanacak ve kazanacaksınız.

ASLAN

KARİYER VE İŞ

YENI VE CESUR BASLANGIÇLAR YAPACAKSINIZ
OCAK ayında; kariyer evinizde Uranüs sizi cesur yaparken; Neptün de hayallerinizi ifade etme şansı veriyor. Şubat'ta çalışma temponuz artıyor. 2 Mart'ta yeni ayla birlikte Neptün ve Güneş 8. Finans ve değişim evinizde ilerleyecek. Sessizce çalışarak, kişisel hırslarınız doğrultusunda kendinizi ispat edeceksiniz. 1 Nisan'da Yeni Ay dokuzuncu evinizde doğuyor. Uranüs size size farklı bir enerji veriyor. Girişimci ruhunuzun uzun vadelere yayılacağı başlangıçların temelini kuracaksınız. 21 Mayıs'a kadar güneş onuncu evinizde gereken her türlü gücü ve imkanı size sunacak. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. 10 Mayıs'tan sonra Merkür geri gidecek ve 16 Mayıs'ta Ay tutulması aile ve yuva evinizde gerçekleşecek. 13 Haziran'a kadar Merkür kariyer evinizde. Bu ay sosyal enerjiniz oldukça yüksek. Bol bol seyahat etme imkanınız olacak. Temmuz'da idealist, yönetici ruhu taşıyan kişilerle ortak çalışmalar içinde olacak, ayrıca haksızlıklar karşısında tepkileriniz ortaya koyacaksınız. Ağustos'ta yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ne istediğinizi biliyor ve çevrenizden etkilenmeden kişisel hareket ediyorsunuz. 21 Eylüle kadar Güneş ve retro Merkür madde evinizde. Ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Ekim'de kişiselliğiniz güçlenirken, Uranüs sürprizler yaparak liderlik özelliklerinizi ön plana çıkaracak ve köklü kararlar alacaksınız. Kasım'da ikna kabiliyetiniz oldukça yüksek seyrediyor. Aralık'ta hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, dikkatli olmak zorundasınız.

AŞK VE SOSYAL YAŞAM

SÜRPRİZ KARSILASMALARA HAZIRLANIN
Ocak'ta, eski küslüklerin ortadan kalkacağı ortamlar gündeme gelecek. Yeni dostluklar konusunda dikkatli olmalısınız. 16 Şubat'ta Dolunay kişisel evinizde gerçekleşiyor. Merkür karşıt evinizde... Aşk hayatınızdaki sorunlar bitecek. Mart'ta Venüs ve Mars size güç veriyor. Çevrenizi istediğiniz koşullara doğru yönlendirebileceksiniz. 12 Nisan'da Merkür kariyer evinizde. Mesleğinizi pekiştiren yolculuklar yapacaksınız. Mayıs ayı boyunca Satürn ve Plüton karşıt ilişkiler evinizde bulunuyor. Bazılarınız için bu durum hiç de kolay olmayacak. Haziran'da sosyal enerjiniz oldukça yüksek. Temmuz'da kendinizle savaşınız var. Özgüveniniz sizi yanıltabilir. 12 Ağustos'ta Dolunay karşıt evinizde oluşuyor. Tanışacağınız kişiler önce size hayranlıkla davranırken, birden kıskançlık duyguları ağır basabilir. 25 Eylül'de yeni ay iletişim evinizde doğacak ve Mars sizi parlatacak. Sürpriz karşılaşmalara hazırlıklı olun. Ekim'de ilişkileriniz istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Kasımda; Jüpiter ve Neptün sekizinci değişim evinizde sizi gizemli yapıyor. Aşk ve sosyal evinizde ilerleyen Güneş 22 Aralık'a kadar sizi uçurmaya hazırlıyor. Her konuda kendinize güveneceksiniz.

SAĞLIK

TEMMUZ'A KADAR DIKKATLI OLUN
OCAK ayının tamamında geri giden Merkür ve Venüs'ten sağlığınız etkilenecek. Kova'da geri giden Merkür varis ve dolaşım sistemi sorunları yaşatacaktır. Bu dönemde unutkanlığınız artabilir, dikkatsiz davranışlar nedeniyle kazalara karşı dikkatli olun. Nisan ayı boyunca Plüton sağlık evinizde bulunacak. Sakin yerleri tercih ederek, gerginlik yaratan negatif enerjiyi üzerinizden atın. Venüs sekizinci evinizde, estetik operasyon düşünenler için uygun bir dönem. Mayıs ayında kadınların mesane, erkeklerin testisleriyle ilgili sorunları ortaya çıkabilir. Haziran'da özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Temmuz'da Satürn geri giderken diş problemleri de yaratabilir. Bir diş doktoruna görünmenizde fayda var. Ağustos'ta ani değişen şartlardan başınız dönebilir. Eylül'de ayaklarınızı üşütmemeli kendinize dikkat etmelisiniz. Merkür'ün geri gidişinden etkileneceksiniz. Ekim'de Güneş tutulması Akrep Burcu'nda olacağı için genital organlar, üriner sisteminizle ilgili değişimler yaşamak istemiyorsanız, karın bölgenizi korumalı ve temizlik kurallarına uymalısınız. Kasım'da Plüton sağlık evinizde ilerleyecek. Güneşten önemli destek alıyorsunuz. Aralık'ta tansiyon ve dolaşım bozukluğu yaşayabilirsiniz.

BAŞAK

DUYGUSAL KONULARDA DEVRİME HAZIR OLUN
YORGUN bir yıl geçirdiniz. Satürn ve Jüpiter iş hayatınızı ve günlük yaşam temponuzu yokuşa sürdü. Birlikte iş yaptığınız kişilerle senkron olmaya çalıştınız. Neptün kafanızı karıştırdı. Uranüs ve Plüton güzel açılarıyla sizi dengeledi. Kazançlar ve seyahatler sizin için vazgeçilmez oldu. Yanılmalar ve büyümeler sizden yanaydı. Fakat 2022 yılında, işlerinizle ilgili ilginç gelişimlere hazırlıklı olmak zorundasınız. Duygusal konularda devrimler sizi bekliyor. Yeni çıkış noktalarınızı belirleyecek kadar akıllı davranacaksınız. Yeni yatırımlar yapacaksınız.

İŞ VE KARİYER

KENDİNİZE DAHA FAZLA GÜVENECEKSİNİZ
10 OCAK'TA yeni ay iletişim evinizde doğuyor. Uyumlu ve yapıcı düşünceler içinde olacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Şubat'ta başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. 2 Mart'ta yeni ay karşıt evinizde doğuyor. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişim yapabilirsiniz. 6 Nisan'dan sonra, Venüs finans evinizde olacak. Bir emlak satın almak istiyorsanız; dış görüntüsünden çok, sağlam ve uzun ömürlü olmasına dikkat etmelisiniz. Mayıs'ta yaratıcılığınız ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız. Haziran ayında satürn çalışma evinizde ilerleyecek. Bu dönem sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Jüpiter size gerekli kozmik desteği verecektir. Temmuzda; Jüpiter ve Mars değişim ve finans evinizde ilerliyor. Sezgileriniz doğrultusundaki çabalarınız karşılık görecek ve para kaynaklarının nasıl değerlendirileceği konusunda sağduyulu davranışlar sergileyeceksiniz. Ağustos'ta Güneş size güç ve sabır verecek. Birlikte çalıştığınız kişileri sınayacak ve disiplinli çalışmalar sağlamak adına motive edeceksiniz. Eylül'de;hedefleriniz konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Ekim'de Merkür ve Venüs finans evinizde birlikte hareket edecek. Hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız. 25 Ekim'de Güneş tutulması iletişim evinizde gerçekleşiyor. Karşılaştığınız kişilerin iç yüzünü görmek sizi rahatsız edebilir. Kasım'da Jüpiter ve Neptün karşıt finans evinizde güneşle uyumlu açı içinde. Kazançlar hakkında görüşeceğiniz kişilerin vereceği destekler sizi tatmin etmeyebilir. Kasım'da bir ay tutulması gerçekleşiyor. Yabancı ülkelerden gelen eğitim ve iş tekliflerini kabul edebilirsiniz. Aralık'ta Güneş aile ve yuva evinizde ilerleyecek. Hırslarınız yoğun olduğu halde, aile içi duygular daha ağır basacak.

SAĞLIK

SAKIN ORTAMLARI TERCİH ETMELİSİNİZ
OCAK ayında sindirim sistemi sorunları yaşayabilirsiniz. Baş bölgenizle ilgili kazalara dikkat etmelisiniz. Şubat'ta uyku düzeninizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz. Nisan'da sağlık evinizde Uranüs size enerji verirken, Venüs sizi olumlu yapıyor. Dişler, dizler, kemikler bu ay dikkat edilmesi gereken organlarınız. 16 Mayıs'ta iletişim eviniz Akrep'te ay tutulması gerçekleşiyor. Kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Temmuz'da sağlık eviniz, size büyük bir şans verecektir. Sakin ortamları tercih etmelisiniz. Ağustosta dolunay sağlık evinizde gerçekleşiyor. Sağlık gezegeniniz Satürn ay boyunca değişim evinizde retro yapacağı için yorgun düşebilirsiniz. Eylül'de yaşadığınız yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon değişimleri yaşayabilirsiniz. Aralıkta; ruhsal gelişiminiz önem kazanıyor.

AŞK VE SOSYAL YAŞAM

DOSTLUKLARINIZ PEKISIYOR
Ocak'ta güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmasıyla geçici aşklara kapılabilirsiniz. Şubat'ta; karşıt evinizde Neptün var. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmelisiniz. Mart'ta, Venüs'ün aşk ve sosyal evinizde olmasıyla sosyal yaşantınızın birden canlandığınız hissedeceksiniz. Nisan'da dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Mayıs'ta, Plüton aşk ve sosyal evinizde geri gidiyor. Bu dönemde tüm enerjinizi çevresel ilişkilere yönelteceksiniz. Haziran' sevdiğiniz kişi baskıcı tavırlarınıza dayanamayarak, ilişkinizi gözden geçirmek için sizden uzaklaşabilir. Temmuz'da sizi motive edecek arkadaşlara ihtiyaç duyuyorsunuz. Ağustos'ta aşk ve sosyal evinizde Plüton retro yapıyor. Girdiğiniz topluluklarda gizemli, çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Ortaklıklar, aşk ve iş ilişkilerinizdeki isteklerinizi kabul ettirme konusunda oldukça kararlı bir tutum izleyeceksiniz. Eylül, duygusal hatalar yapmaya müsait bir döneminiz. Ekim'de evlilik ve ortaklık evinizde ilerleyen Neptün, duygusal ve sezgisel yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu bir ay içindesiniz. 16 Kasım'a kadar Venüs ve Güneş iletişim evinizde birlikte hareket edecek. Kendinizi ve çevrenizi sorguluyorsunuz. 22 Aralık'tan sonra Güneş, Venüs Merkür hayatınıza renk getiriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA