• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2021, 00:00

KOÇ: HER olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor.
Planlarınıza, hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz.

BOĞA: ÖZGÜRLÜK duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Güçbirliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla organize işler yapacaksınız.

İKİZLER: KARİYERİNİZLE ilgili değişik düşünceler içindesiniz. İlişkilerinizi amacınıza uygun kullanacağınız bir gün. Önünüzün açılması nedeniyle, hedefleriniz istediğiniz aşamaya gelecek

YENGEÇ: KAYGILARI bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız.
Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecek iş tekliflerine hazırlıklı olmalısınız.

ASLAN: DÜŞÜNCELERİNİZİ gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz.
Yeni ve radikal düşünceleriniz var.
Alıngan bir gündesiniz.

BAŞAK: PARTNERİNİZLE ortak kararlar alarak, kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni keşifler yapmak istiyorsanız, uygun bir gün yaşıyorsunuz

TERAZİ: ÇALIŞTIĞINIZ insanlara vereceğiniz şansla gücünüz artacak. İlgi alanınızın artmasıyla farklı iş profilleri karşınıza çıkacak. Aynı düşüncedeki kişileri kaynaştırmayı biliyorsunuz.

AKREP: KARŞI cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine gerecek ve uzun zamandır beklediğiniz performansı yakalayacaksınız.

YAY: BUGÜN karşılaşacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız.
Yaşamınıza geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında sabırlı olmak zorunda kaldığınız bir gün.

OĞLA: ARKADAŞLARINIZLA ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmalı, karşılıklı çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz.

KOVA: EVİNİZLE ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.
Çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün.

BALIK: SEZGİLERİNİZİN yüksek olduğu bir gün. Sıradışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyor olabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA