• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.01.2022, 00:00

KOÇ: İLİŞKİLERİNİZE kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi içinizde saklıyorsunuz

BOĞA: SİZE gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyor, fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. İsteklerinizin ilgi görmesi son derece hoşunuza gidiyor.

İKİZLER: DUYGULARINIZDAKİ derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

YENGEÇ ÇEVRENİZDE otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Ailenize çok bağlısınız. Duygu derinliğinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz.

ASLAN: PARA kazanma konusunda çabalarınızın önemi büyük. Gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Aşk konusunda, özgürlükçü yapınız kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz

BAŞAK: İŞİNİZLE ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. İddialı ve ben merkezci davranmakla bir çok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Sistemli yapınızı zorlayan sorunlu kişilerden hoşlanmıyorsunuz.

TERAZİ: DİNGİN ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran, başarılı çalışmalar içindesiniz. Bugün, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var.

AKREP: MADDİ konularda açılmaktan ve genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede istekleriniz gerçekleştireceksiniz. Bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.

YAY: MADDİ konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyorsunuz. Gururlu bir yapınız var ve hiçbir zaman ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz.

OĞLAK: BİLİNÇALTINIZIN sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Doğuştan karamsar yapınızı biraz olsun esnetmeye çalışmıyorsunuz.

KOVA: KENDİNİZ her zamankinden farklı hissediyorsunuz. İçinizde özgürlük duyguları ve ayaklarınız bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamazken, hala kendinizi bir yerlere ait hissetmeniz, hatanız.

BALIK: ÇALIŞMA yaşantınızda alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin verecekleri enerji çok önemli olacak. Sessiz kalmakla bir çok sorunu biriktiriyor olmanız sizi sıkacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA