• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.01.2022, 00:00

KOÇ: KENDİ doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz.

BOĞA: BİRLİKTELİKLERİNİZ hakkında duygusal gelişimler göstereceksiniz. Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları, bertaraf etmeniz mümkün. İhtimallerden yola çıkarak, sonuca geleceksiniz.

İKİZLER: ORGANİZASYON yeteneğinizin belirgin olduğunu ispat edeceksiniz. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz.

YENGEÇ: BUGÜN Ay kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerlerken, fiziksel özelliklerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.
Değişimler içindesiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz.

ASLAN: AKTİVİTELERİNİZİN engellendiğiniz görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek sizi güçlü kılacak.
Duygularınızı saklamak için nedeniniz olabilir. Gerginlikler canınızı sıkmamalı.

BAŞAK: İŞ yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

TERAZİ: BUGÜN düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmalısınız. Bu, sizin için oldukça zor bir durum.

AKREP: DUYGULARINIZI olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Yay'daki Mars'dan destek alıyorsunuz. Daha kararlı ve mantıklı düşünmeye başladınız.
Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor.

YAY: AY'IN bulunduğu konum, meraklı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz.
Ailenizin ev değiştirme sorunları size sorumluluk getirecek.

OĞLAK: DUYGUSAL sorunlarının nedeninde, maddesel sorunların etkisini inkar edemezsiniz.
Katılacağınız bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar önemli.

KOVA: KAZANÇLARINIZI arttırma konusunda, yaratıcılığınızı kullanacaksınız. Ay para evinizde ilerlerken istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz.

BALIK: DUYGU alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu hissediyorsunuz.
Bugün, yakın dostlarınızla sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA