• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.01.2022, 00:00

KOÇ: GİDECEĞİNİZ ortamlara dikkati çekerek, ilginizi farklı konulara kaydırabilirsiniz. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurup sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleler yapmalısınız.

BOĞA: AY başarınızı ortaya çıkaracak bir konumda. Yaptığınız her işe yaratıcılığınızı ortaya koymaktan yanasınız, bu enerjiye sahipsiniz. Paylaşmanız gereken konular size olumlu geri dönüyor.

İKİZLER: YÜZÜNÜZE yerleşmiş bulunan sakin havanızın altında; kimsenin beklemediği kadar ketum ve yanlış adım atmayacak kadar sağlamcı bir kişiliksiniz. Bugün, kısa seyahatleri gündeminize alabilirsiniz.

YENGEÇ: BUGÜN zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum, sizi fazla sıkmamalı. İstediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız. Yatırıma yoğunlaşmalısınız.

ASLAN: DUYGUSAL ilişkinize gerekli disiplini getirmelisiniz. Enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle, birçok işi bir arada yapıyor ve çok yoruluyorsunuz. Eski olayları gündeme getirmeyin artık.

BAŞAK: DUYGUSAL ilişkileriniz için mükemmel bir performansınız var. Partnerinizle aranızda bir güç birliği oluşturdunuz. Mevsimsel değişimler, cildiniz üzerinde bazı problemler yaşatıyor.

TERAZİ: İÇİNİZDE yoğun duyguların oluştuğu bir gün. Enerjinizi kişisel konulara istediğiniz gibi aktarabilecek ve temponuzu gösterebileceksiniz. Yeni gelişmeleri yakından takip ediyorsunuz.

AKREP: DİKKATİNİZİ sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda hareketlilik mevcut. Büyük başarılara hazır olun. Güçlü konumunuzu kıskanan kişilerin varlığı, sizi huzursuz edebilir.

YAY: ARKADAŞLIK ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Değişik kulvarlarda önemli adımlar atacaksınız.

OĞLAK: İÇGÜDÜLERİNİZİN güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Onların desteği hoşunuza gidecek.

KOVA: AY sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkaracak, sosyal aktivitelere daha fazla yer vereceksiniz. İletişimde başarılısınız. Çevrenizde olağanüstü güzelliklere yer vermek gibi saplantılar içindesiniz.

BALIK: HER alanda başarılı olmanıza rağmen, tercihlerinizi beğendiğiniz konulardan yana kullanıyorsunuz. Maddi konularda değişik önerilere açıksınız. Akıllıca yapacağınız manevralar size fayda sağlayacak

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA