• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.01.2022, 00:00

KOÇ: AİLENİZLE ilgili olaylara içinizden üzülüyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin yoğun temposu sizi etkileyecek.
Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya attığınız için, tepki almaya adaysınız.

BOĞA: BAZILARINIZ, uzun yıllardır süren arkadaşlıkları için evlilik kararı alacaklardır.
Kişiselliğinizin sizin için önemli olduğunu bilmenize rağmen, sosyal ilişkilerinizi çok daha sağlam tutmalısınız.

İKİZLER: GÜZEL konuşmalarınızla dikkat çekecek bir gündesiniz. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal bağlarınız güçlenebilir.

YENGEÇ: DUYGULARINIZIN derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmayı çalışın. Özellikle yaşadığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar getiriyor.

ASLAN: ORTAK çalışmalar gereken çalışmalar içinde olacağınız bir gündesiniz. Çok yönlü düşünüyorsunuz. Yaşam kaliteniz ve coşkunuzu iki katına çıkarırken enerjinizi dengeleme konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz.

BAŞAK: BİLİNÇALTINIZIN pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek.
Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz.

TERAZİ: BUGÜN, sizi fark etmemek imkansız.
Bulunduğunuz ortama neşeli kişiliğinizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size yaklaşımlarını görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içindesiniz.

AKREP: GRUP çalışmalarından zevk aldığınız için, çevrenizde yaratıcı kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, partnerinizin desteği çok önemli. Orijinal fikirli kişilerin enerjinizi olumlu etkileyecek.

YAY: HİÇBİR konuda haksız duruma düşmek istemiyorsunuz. Fakat olayları hep kendi açınızdan görmeye alışmışsınız. Kendinizle ilgili bir takım çalışmalar içinde olacaksınız.
Farklı fikirlere saygı göstermelisiniz.

OĞLAK: PLÜTON burcunuzda, kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, ikilem yaşayabilirsiniz.

KOVA: BUGÜN partnerinizin kendine özgün fikirleri olacak ve bu düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyecektir. Maddi konularda karşınıza çıkacak fırsatlara çekimser kalmak istemeyeceksiniz.

BALIK: ARAŞTIRACAĞINIZ konuların, size sağlayacağı kazançları konusunda dikkatli düşünmelisiniz.
Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı karşı tarafı zor durumda bırakıyorsunuz.
Belirli bir strateji uygulamalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA