• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.02.2022, 00:00

KOÇ: ÇEVRENİZİN sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli.
Fakat kendinizi çok yıpratıyor ve disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

BOĞA: AŞK yaşantınızda birçok alternatif var.
Çok amaçlı bir yaşam tarzınız olduğu için çevrenize farklı gelebilirsiniz. Kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.

İKİZLER: CESUR ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Güneş ve Neptün Balık burcunda ilerlerken, sağlam dostlukların etkisiyle daha mutlu olacaksınız.
Pürüzlerden kurtulun.

YENGEÇ: Bugün arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz.
Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.

ASLAN: ÖNEMLİ anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen kuruntularınız yüzünden problemleri abartıyorsunuz.
Ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak ve onlarla olmak isteyeceksiniz.

BAŞAK: KARŞIT düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olaylar sizin için önemli. Kendinizi yönlendirme konusunda başarılısınız.

TERAZİ: KİŞİSEL olayları ailenizle bütünleşerek yaşamak isteyeceksiniz. Onların fikirleri sizin için önemli. Jüpiter geri gitmesine rağmen olumlu enerjisini size aktarmak için sanki söz vermiş gibi.

AKREP: RİSKLERE karşı dayanılmaz bir arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde ani gelişen kıskançlıklar zor anlar yaşatacak.
Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.
Bu aralar eğlenceyle aranız iyi.

YAY: ORGANİZASYON yeteneğinizin belirgin olduğunu çevrenize ispat edeceksiniz.
Değişiklik size iyi gelecektir. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçluyorlar ama aldırmıyorsunuz.

OĞLAK: DÜŞÜNMEDEN ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmalısınız. Yaşam enerjinizin güçlü olması, hata getiriyor.

KOVA: KARŞI tarafın denge konusunda yapacağı hataları kısa sürede bertaraf etmeniz mümkün. İhtimallerden yola çıkarak sonuca hızlı gideceksiniz. Ortaklıklar konusunda zorlanmanız işe yarayacak.

BALIK: ORTAKLIKLAR ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, sizi tatmin edebilir. Bazı düşüncelerinizi kimseyle paylaşmıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA