• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Zorlu maçta istediğini aldı OGÜN ÖZDEMİR

Zorlu maçta istediğini aldı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.12.2021, 00:00
UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon eski günlerini hatırlatan Galatasaray, zorlu İtalya deplasmanında istediğini aldı. Grubunda aldığı 3 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup 11 puan toplayan Aslan, adına yakışır bir oyun ortaya koydu. Lazio karşılaşması öncesi grup liderliği için beraberliğin yettiği sarı-kırmızılılar, rakibi karşısında akıllı oynadı. Aldığı 1 puanla grubu lider bitiren Cim-Bom, şimdi 2. sıradaki takımlar ile Şampiyonlar Ligi'nde gelen ekiplerin Play-Off müsabakalarını bekleyecek. Maç öncesi yapılan basın toplantısında beraberliğin yettiğini ancak maçı kazanmak istediklerini söyleyen teknik direktör Fatih Terim, dediğini yaptı. İlk yarıda İstanbul ekibi özellikle Kerem ve Diagne ile kaleyi denedi. Lazio'nun Arnavut kalecisi Thomas Strakosha'yı hata zorlayan G.Saraylı futbolcular, aradıkları golü bulamadı.

BİRKAÇ TAKVİYE ŞART
İkinci yarıda Terim, biraz da 1 puanın bile yetmesinin verdiği rahatlıkla topu rakibe bırakıp savunma önlemlerini artırdı. Bu dakikalarda ev sahibi özellikle yıldız golcüsü Immobile ile fırsatlar bulsa da sarı-kırmızılı futbolcular topları vücutlarını siper ederek çıkardı. Galatasaray, özellikle Marcao ve Nelsson'un çıkattığı toplarla 1 puanı söktü aldı. Şimdi Aslan, Play-Off'tan gelecek rakibini bekleyecek. Devre arasında da yapılacak bir kaç nokta hamleyle sarıkırmızılılar, Avrupa'da yine adından söz ettirebilir. Özellikle bir golcü, bir on numara ve sağ bek alınırsa takım şaha kalkacaktır.
İtalya'dan mutlu dönen Galatasaray'da şimdi hedef lig. Evet lider Trabzon'un çok gerisinde kalındı. Evet bu farkı kapatmak çok zor. Ancak, Sivasspor deplasmanıyla başlayacak süreçte devre arasına kadar toplanılan puanların yanına bir de takviye eklenirse neden bir mucize olmasın?
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA