• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
C vitaminiyle parlak bir cilt ÖZGE TEMEL

C vitaminiyle parlak bir cilt

ozge.temel@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.11.2017, 00:00
Hormonal etkenler çevresel faktörler, cildin yapısında istenmeyen görüntü ve bozuk dokuya neden olabilir. C vitamini takviyesi ve bol koyu yeşil renkli sebze tüketmek; özellikle şehir hayatının olumsuzluklarının neden olduğu cilt sorunlarından korur

Cildinizde regl dönemindeki sivilcelenme yada çok belli olmayan cilt lekelerine maruz kalan alanlar olması gayet normaldir. Birçoğumuz egzoz dumanından ve kullandığı zararlı ürünler sayesinde eğer cildini tedavi edecek ürünler kullanmaz ve vücuduna giren vitaminlere dikkat etmezse aynaya baktığında görmüş olduğu cilt hiç de istediği gibi olmayabilir. Bu problemleri ortadan kaldırmak adına mutlaka bir uzman desteğinin yanında kişinin verilen programı uygulayacak kararlılıkta olması gerekmektedir.
Problem çeşitli tedavi yöntemleriyle birlikte kontrol altına alındıktan sonra gençleşme formülleriyle prestij bakımlarınıza hızlı bir geri dönüş yaparsınız.Cildinizdeki matlığı, yorgunluğu, cilt doku bozukluğunu ve renk dengesizliğini en iyi düzeltecek anti-oksidan C vitaminidir. Vücudunuzun tolere ettiği kadar C vitamini yiyerek tüketebilirsiniz. Fakat tedavi amaçlı kullanacağınız tıbbi dermokozmetik ürünlerdeki C vitaminin oranı oldukça önemlidir. Bunun için de kullanmanız gereken ürünü ve türünü uzmanınız cilt analizinizi yaptıktan sonra size çizeceği tablo üzerinden gitmeniz en doğrusudur.

MENOPOZ DÖNEMİ CİLDİ PROBLEMLERE GEBEDİR

Hayatları boyunca hiç sivilce çıkarmamış kadınlar; menopoz döneminde sivilcelenebilir ve zaman zaman akne tedavisi kullanmak zorunda kalabilir. Ayrıca cilt, yaşla birlikte çok inceldiği için menopoz dönemine girmiş bir kadınsanız; kahverengi lekeler ve çizgiler gibi çok belirgin güneş hasarlarınız ya da genleşmiş damarlarınız olması muhtemeldir. Kahverengi lekeler için sadece renk açıcı ürünler ve yüzeysel vitamin uygulamaları yetmez. Gitgide hassaslaşan cildinizi rahatlatmak için sakinleştirici maddelere de gerek vardır. Yaşı ilerlemiş kadınlar; güneşe, soğuğa ve rüzgarlı havalar gibi sert hava koşullarına karşı çok daha dikkatli olmalıdır. Kullandığınız ürünlerde daha çok cilt rahatlatıcı menopozal ciltteki hücre dönüşüm hızı azdır. Bu sebeple de her akşam kullanılan ve hassas soyucu özelliği olan bir onarıcı çok etkili olacaktır.

MUTLAKA UZMAN TAVSİYESİ İLE KULLANIN!

Kullanacağınız ürünlerin cilt tipinize ve cildinizin ihtiyaç duyduğu maddelere sahip olduğunu bilmek yetmez.
Aşırı hassas ciltlerde, kabuklanan pullanan ya da çok ince derili ciltlerde bilinçsiz kullanılacak C vitamini içeren ürünler aşırı hassasiyet ve hatta tahrişe neden olabilir.
C Vitamini cildimizin ışıltı ve fresh görünmesinin bir numaralı formülüdür!

SORUNLARI ÇÖZMEK ANTİ-AGİNG'TEN ÖNCE GELİR

Cildinizdeki, matlık, doku bozukluğu,gözenek genişliği, cilt bariyeri problemleri, leke problemleri gibi sorunlar gençlik tedavilerinin bir adım önündedir.
Uzmanınız tarafından tespit edilen problemler her ne ise ilk önce ona çözüm bulunmalı cildiniz istenilen sağlıklı dokuya ulaştıktan sonra anti-aging üzerine yoğunlaşılmalıdır.

ŞEHRİN KİRLİ HAVASI TENİMİZİ SAĞLIKSIZLAŞTIRIR

Özellikle beyaz yakalılarda iş hayatı içindeki aşırı stres, yorgunluk, uykusuzluk ve hava kirliliğinin maruz bırakmış olduğu toksinlerden kaçmak hiç de mümkün değildir. İşte tamda bunun için antioksidan olacak C vitamini içeren ürünlerden günde iki kez kullanmak gerekmektedir. Bunların gündüz kullanımından sonra dışarı çıkarken üzerine mutlaka güneş koruyucunuzu sürmelisinizr.
Bu kullanılan ürünler AHA içermeli ve kışın olan meyve asitleriyle soyma işlemi ve dermaterapiden faydalanılmalıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA