• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kaş şeklinizle ifadenizi değiştirin ÖZGE TEMEL

Kaş şeklinizle ifadenizi değiştirin

ozge.temel@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.12.2017, 00:00

Aşağıya doğru düşük kaşlar üzgün ve yorgun bir ifade verir.
Keskin kavisli kaşlarda seksi kışkırtıcı bir ifade verirken bakışları daha kızgın ve sert hale getirirek doğallıktan uzaklaştırır. Düz kaşlar daha doğal olduğu için daha masum bir ifade verir. Günümüzde kaş trendi olabildiğine doğal kalın ve oyuntusuzken kaş uçlarındaki gereksiz uzunluktan kaçılarak dizayn edilen kısa kuyruklu kaşlar ifadenin yukarıya doğru kalkmasını sağlayarak kişiyi hüzünlü görüntüsünden uzaklaştırır.

EVA MENDES

Eva Mendes doğuştan gelen güçlü kaş yapısına ve bakışlarında gözlerindeki derinlikten kaynaklanan güçlü bir ifadeye sahiptir. Bu güçlü bakışın sırrı daha dolgun, daha yumuşak hatlı bir kaş ile daha iyi görünür.
Önceki bölümünde kaşın baş kısmının ve kuyruk buluşma açısının çok sivri olması nedeniyle kaşın aşırı kavisli olduğunu görebilirsiniz; bu da birinin öfkeli olmasına neden olabilir. Eva'nın 'sonra' görünümü daha yumuşaktır.
Kaşları dolgunlukla kalmayıp, kaş çevresindeki açık renk vurgulamayla göze çarpan bir ifadeye sahip oluyor. Herkes doğal bir cilt tonundan daha açık renk bir kapatıcı veya far kullanarak kaşlarını daha da çarpıcı hale getirmeyi başarabilir.

JESSİCA ALBA

JessIca'nın kaşları 'öncesi' resminde daha ince ve daha yassı şekildedir ifade zayıf ve gözlerinin anlamının derinlik sahibi olmadığı bu görüntüyü kaşlarını doğal haline bıraktıktan sonra dizayn ettirip kalıcı kaş yaptıran ünlüler kervanına katıldı.
Kıl tekniği kaş çalışılan Alba'nın ifadesi tamamen değişirken kaşındaki işlemin doğallığı buna daha da anlam kattı.

PENELOPE CRUZ

Kaşlar incecikken daha zayıf ifadeyle bakan Penelope daha düz ve dengede olan kalın kaşları tercih etti. Sonradan kalınlaştırdığı kaşlarını saç rengine biraz daha iyi uyan koyu renkle doldurttu. Penelope için "bold brows" cesur kaşlar modası onun için harika bir çalışma oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA