• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ŞEBNEM BURSALI

YALANCISIN HOLLANDA

sebnem.bursali@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.03.2017, 00:00

Diyorsun ki; "Ülkemde bir başka ülkenin propagandası YASAK!"
AMA
3 Mart'ta, 4 Mart'ta ve 5 Mart'ta HAYIR'cı siyasetçi Abdüllatif Şener Hollanda'nın 3 ayrı şehrinde Hayır propagandası yaptı. 5 Mart'taki toplantının adresi de ilginç! Türk bakanların etkinliklerinin iptal edildiği Rotterdam'da bir otel!!
BİTMEDİ..
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu 18 Şubat günü yine Rotterdam'da "16 Nisan'da Hayır demelisiniz" üzerine propaganda yaptı.
BİTMEDİ..
HDP Van milletvekili Tuğba Hezer Öztürk 4 Mart'ta aynı ülkede Hayır propagandası yaptı.. (Bu arada, terör örgütlerine destek verdiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ama ifade vermeye gelmediği için gözaltı kararı olan HDP'li Tuğba Öztürk, Hollanda ve diğer tüm Avrupa ülkelerinde geziyor, tüm Avrupa da kendisine kucak açmış kraliçeler gibi ağırlıyor. HDP'li siyasetçi Tuğba Öztürk'ün Hollanda topraklarında yürüttüğü Hayır kampanyası "başka bir ülkenin siyasi propagandası" sayılmıyor ama Türk hükümetinin bakanlarının yaptıkları - YASİ PROPAGANDA sayılıyor ve engelleniyor! ) Yani; referandumda neden Evet diyelim diye vatandaşını bilgilendirmek isteyen AK Partili Bakan ve siyasetçilere YASAK ama hayır demeyi savunan HDP ve CHP'lilere SERBEST!
Sebep ne: Sözde bir başka ülkenin siyasi propaganda yapması Hollanda'da yasak!
İşte bu yüzden yalancısın Hollanda...

VİCDANSIZSIN HOLLANDA..

Hollanda'daki Türk toprağı sayılan Türkiye Başkonsolosluğumuza gitmek isteyen Türk vatandaşlarını engellediğin için..
Engellemekle kalmayıp, üstlerine itlerini, atlarını saldırttığın, polis coplarınla insanlarımızı kan revan içinde bırakıp hastanelik ettiğin için..
Sadece görevini yapmaya çalışan Türk basın mensuplarını coplattığın, tartaklattığın ve görevlerini yapmalarına engel olduğun için..
İşte bu yüzden vicdansızsın Hollanda...

ALÇAKSIN HOLLANDA..

Seninle zerre kadar ilgisi olmayan, bir başka ülkede yapılacak referandum için açıkça ve alçakça taraf olup, sadece devlet gücüyle değil, basın gücüyle de propaganda yaptığın için..
De Telegraaf gazetende manşetten bu tavrını sergilemekten kaçınmadığın için, küstahlığın için..
İşte bu yüzden alçaksın Hollanda..

FAŞİSTSİN HOLLANDA..

Terör sevicilere PKK sempatizanı ve yandaşlarına her tür gösteri ve eylem DEMOKRATİK HAK olarak görülüp serbest ama..
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın vatandaşlarıyla hem de sokakta veya ortalıkta değil; kendi toprakları sayılan konsolosluk binasında buluşması demokratik hak bile değil, YASAK!
PKK ve terör sevicilerinin her tür taşkınlık ve hakareti demokratik hak olduğu için tek bir müdahaleyi gerektirmez!
AMA
Kadın bakana daha aracının içindeyken polis araçları ve motorsikletlerle taciz ettiğin, önünü kestiğin, aracından indikten sonra 30 metre ötedeki ülkesine ait konsolosluğuna girişine izin vermediğin, saatlerce gözaltında tuttuğun ve hatta sınır dışı Ettiğin için..
İşte bu yüzden faşistsin Hollanda..

KORKAKSIN HOLLANDA..

Tek bir Türk kadını bile seni bu kadar korkuttuysa 80 milyon Türk'ü düşündüğünde sen de haklısın..
Zaten bu yüzden korkaksın be Hollanda...

YENİ BERLİN DUVARLARI ÖRÜYORLAR

Hollanda ve Almanya'nın başını çektiği skandal engellemelerle ilgili dün önemli bir açıklama da AB Başmüzakerecisi ve Bakanı Ömer Çelik'ten geldi. Gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileriyle buluşan Bakan Çelik'in açıklamalarının önemli bölümlerini paylaşmak isterim sizlerle. Temelinde İslamafobiyi barındıran faşist uygulamalara imza attığını söylediği Hollandalı muhataplarına en keskin cevabın verileceğinden kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini söyleyen Bakan Çelik, özür ve açıklama beklediğimizi de belirtti. Geçen yüzyılın en önemli olaylarından biri Berlin Duvarı'nın yıkılmasıyken, Avrupa ülkelerinde yükselen ırkçı tutum ve yasaklamalarla yeni Berlin Duvarları örüldüğü uyarısında bulunan Bakan Çelik, kültürel üstünlük temelli liberal İslamafobi adını verdiği bu durumun AB için yürütülebilir bir politika olmadığını da söyledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA