• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fener kupaya sarıldı GÜRKAN ERTAÇ

Fener kupaya sarıldı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.04.2017, 00:00

Belli ki F.Bahçe'de yönetim, Dick Advocaat'a, "Ligde şampiyonluk şansımız kalmadı, kupaya asıl" talimatı vermiş. İlk maçtaki 3-0'a rağmen Kayserispor önüne tam kadroyla çıkan sarı-lacivertliler ilk yarıda sezonun en iyi oyunlarından birini çıkardı. Alper-De Souza-Lens ve Aatif ile önde basan ve Kayserispor'un yarı sahayı geçmesini yasaklayan F.Bahçe güzel gollerle daha ilk yarıda Kayserispor'un işini bitirdi. De Souza ile verkaça giren Aatif, ligde 4-1 kaybettikleri maçta harikalar yaratan kaleci Ahamada'nın yanından güzel bir plaseyle köşeyi gördü. Ama De Souza'nın kornerden gelen topu kafayla ağlarla buluşturmasına izin veren Ahamada belli ki kabul günündeydi. Fenerbahçe gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlamış da, elde milyon eurolar ödediği adamları parlatmazsa nasıl satacak, kim satacak? Ukrayna Milli Takımında pekala oynayan Karavaev haftalardır kesik. Bir kez bile şans bulamadı.
Rus Milli Takımında banko oynayan Neustadter belli ki, Kjaer veya Skrtel'den birisi sakatlanmazsa yedek kulübesinde paslanacak.

Advocaat'tan beklentiler

Dick Advocat Miroslav Stoch'u da kulübe mahkumu yaptı, bitirdi, bitirecek. Başka kulübe gitmezse futbola bu gidişle veda edebilir.
Van der Wiel'in alınması zaten hataydı. Ben Advocaat'tan son lig maçında ikinci yarıda oyuna sokup 10 dakika sonra çıkarıp tartıştığı Volkan Şen'le başlamasını beklerdim, yapmadı, psikolojiden anlamadığını da gösterdi. O Volkan 373 gün aradan sonra attığı jeneriklik muhteşem golle hocasına gönderme yaptı.
Fenerbahçe, Kayseri'den rövanşı da alarak kupaya asıldığını gösterdi. Şimdi gözler erken finalde. Fenerbahçe-Başakşehir futbol düellosu için şimdiden ellerimizi ovuşturalım. Genç hakem Arda Kardeşler'i beğendim. Kusursuz maç yönetti, gelecek için umut verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA