• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yanal aşısı tutmadı GÜRKAN ERTAÇ

Yanal aşısı tutmadı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2018, 00:00

Yarım sezonda 3 teknik direktör değiştiren ve hocaları "Yap-bız" tahtasına çeviren Fenerbahçe'de taraftarın yoğun isteğiyle büyük tantanayla göreve gelen Ersun Yanal'ın en azından bazı rötuşlar yaparak Fenerbahçe'ye daha olumlu, hırslı bir futbol oynatacağını ummuştuk, yanılmışız. Eski hamam, eski tas.
Cocu ve Koeman devrinden hiçbir değişiklik yok. Antalya'da koca bir devre, Fenerbahçe'nin maçın 30.saniyesinde kaçırdığı bir yüzdeyüz gol var, o'nun dışında 45 dakikada başka bir pozisyon yok. Ne bir kanat atağı, ne de bekleri hücuma kaldırma göremedik.
Aslında milyon Euro'lar ödenerek getirilen bu sözde yıldızlara önce Fenerbahçe'yi, şanlı mazisini, nasıl bir büyük kulübe geldiklerini anlatmak, müzesini gezdirmek gerek. Çünkü bunlar 17 maçtır gördüğümüz kadarıyla İstanbul'a tatlı hayat yaşamaya, arada spor olsun diye de futbol oynamaya gelmişler. Ne yenilgiden sıkılıyorlar, ne de başarısızlıktan.
Ne bir kazanma hırsları var, ne de kazandıkları büyük paraların karşılığını verme zorunluluğunu duyuyorlar. Bu Benzia, bu Ayew, bu Slimani, bu İsla ne iş yaparlar ? İki üç kaliteli pas yapmalarına bile razıyız da o bile yok.

RUS AÇIKÇA İHANET ETTİ

Hele bu Rus Neustadter var ya ,bile bile kırmızı kart gördü. Sarı kart gördüğü pozisyonlar santra yuvarlağı civarında, açıkça ihanet yaptığı. Tatile gitmeyi kafaya koymuş anlaşılan, Fener'in yıllardır bu Skrtel-Neustadter ikilisinin hatalarından çekmediği kalmadı cama bir türlü bu ikiliden vazgeçemedi.
Başkan Ali Koç, UEFA Finansal Fair Play'e aldırmayarak takımı takviye edeceğini söylüyor da bu takımın tümünü değiştirmek gerek. En azından 5-6 kelle koparılmalı.
Hele yine takviye işlemlerini, transferleri Comolli yapacaksa yandı gülüm keten helva.
Fener'in gidişatı kötü. 17 maçta 16 puanla 17 sırada bulunmak sarı-lacivertli takım için kabustan öte bir rezalet. Bu gidişle düşer.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA