• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Harikasın Akhisar NEVZAT GÜZELIRMAK

Harikasın Akhisar

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.02.2018, 00:00

H er iki takımı tartıya çıkarsanız, Eto'o ve Jahoviç'i de kadrosuna katan transfer şampiyonu Konyaspor ağır basar. Ama maçı isimler, yıldızlar değil, takımı için terini akıtan , takımı için 90 dakika mücadele edenler kazanıyor. Akhisarspor örneği.
Önce seyirciden, Akhisarlıların bu maça gösterdiği ilgiden alkışlarla sözedeyim. Yeni stadlarını doldurdular, müthiş destek verdiler.
Okan Buruk takımı çok iyi hazırlamış, bu maçın önemini kritik pozisyonunu futbolcularına iyi ezberletmiş. Tüm takım mükemmel bir puan mücadelesi verdi, Konyaspor gibi çetin ceviz önünde harika bir 3 puan kazanarak tehlikeyi dağların arkasına attı.

SELEZNYOV TAM İSTEDİĞİMİZ GİBİ

Akhisarspor'da daha önceki maçlarda randıman veremediğinden yakındığımız Seleynyov belli ki antrenman ve maç eksiği varmış, yavaş yavaş kendine geliyor, kalitesini konuşturuyor. Dün nefis gollere imza atarak takımını galibiyete taşıdı. Muğdat'a ise bayıldım. O ne sürat, o ne çalımlar, o ne nefis asistler. Sahada basmadık yer bırakmadı.
Zaten Lukac ile önündeki Lopes, Caner, Mustafa Yumlu ile Ömer Bayram bu ligin en kaliteli defanslarından biri. Yine mükemmeldiler, kusursuz oynadılar. Soner, Sissoko, Eray üçlüsü orta sahada pres yaparak oyun bozdu. Larsson çok koşuyor ama istenilen pas yüzdesine ulaşabilse yeşil-siyahlılar daha da rahatlayacak. 79'da oyuna giren Serginho 3-0'lık zafere son damgayı bastı. Konyaspor'da büyük ümitler transfer rekortmenleri Eto'o ile Jahoviç birşey oynamadı. Jahoviç maçın başında pozisyona girdi, gollük atağını Lukac durdurdu, o kadar. Bu maçta hakem nasıldı derseniz, Ali Palabıyık 23.dakikada Muğdat gole giderken düşüren Moke'ye sessiz kalmasaydı son adam olarak karşılığı kırmızı karttı. Moke ikinci yarıda Muğdat'a bir tırpan daha attı, hakemden yine ses yok. Konyaspor 67 dakika 10 kişi oynayacaktı. Ama hakeden kazandığı için bunun üzerinde fazla durulmayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA