• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sorun eksikler değilmiş OGÜN ÖZDEMİR

Sorun eksikler değilmiş

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.12.2021, 00:00

Son 10 maçta sadece 3 puan alabilen Altay, Trabzonspor karşısında taraftar desteğini alarak çok iyi başladı. Teknik direktör Mustafa Denizli de Giresunspor maçında sakladığı yıldızlarını sahaya sürdü. Maça oldukça baskılı başlayan siyah-beyazlılar, lideri rahatsız etti. Dakikalar 33'ü gösterdiğinde ise bu sezon Altay'da en beğendiğim isim olan Cebrail, attığı harika golle takımını öne geçirdi. Golden sonra ise Türk futbolunun kronik rahatsızlığı olan geri çekilme hastalığı baş gösterdi Altay'da. Trabzon akın akın geliyor, kaleci Lis ve savunmacılar 'Çanakkale Geçilmez'i oynuyorlardı ki hakem ilk yarıyı bitirdi.

DEVRE ARASINDA DEGİSİM SART

İkinci yarıda Abdullah Avcı'dan gelen Bakasetas ve Dorukhan hamlesi oyun hakimiyetini tamamen bordo-mavililere geçirdi. Bakasetas'ın asistinde gelen Cornelius'un golü İzmir ekibinde yıkıma yol açtı. Daha sonraki dakikalarda Altay önce Poko sonrasında Bamba ile tehlike yaratsa da Karadeniz ekibinin kalecisi Uğurcan Çakır izin vermedi. Tam maç bu şekilde bitecek derken sahneye bir kez daha çıkan Cornelius, takımını öne geçirdi. Altay, bu mağlubiyetle galibiyet hasretini 11 maça çıkartırken, alttaki rakiplerinin de iştahını kabarttı. Kafamdaki asıl soru işareti ise bundan önceki maçlarda sorun eksik oyuncuların çokluğuydu. Ancak Büyük Altay, son iki maça tam kadro çıkmasına rağmen sahadan puansız ayrıldı. Demek ki sorun sakat oyuncular değilmiş. İzmir ekibinin kurtuluşu için devre arasında değişim şart. Trabzon'a gelecek olursak. Bordomavililer, zirve yolunda zor bir deplasmanda hem de geriye düşmesine rağmen süper bir reaksiyon gösterip 3 puanı aldı. Devre arasında yapılacak nokta transferlerle Karadeniz Kaplan'ı mutlu sona ulaşır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA