• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
El insaf SELAHATTİN ERTAŞ

El insaf

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.12.2021, 00:00

BAZI maçlarda öyle pozisyonlar oluyor ki, hakemin futboldan ne kadar anladığını görebiliyorsunuz! İşte Konya- Beşiktaş maçı. M'Paku'nun, Pjanic'e yaptığı faulden bahsediyorum. Yani Mete Kalkavan hocam illa futbolcunun ağır bir sakatlık yaşaması mı gerek kırmızı kart için. Her sporsever mutlaka "el insaf" demiştir.

ALTAY VE GÖZTEPE
zmir'in temsilcilerine Süper Lig'deki konumları yakışmıyor! Bu köşede kaç kez uyarı yazısı yazmıştım... Sanırım başkanların ve yöneticilerin umurunda değil. Tehlike çanları çalmaya başladı. İki güzel stat, iki güzide kulüp, süper taraftarlar.. Ama başarı yıllardır yok. Süper Lig'e çıktıktan sonra hep düşme korkuları. Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, El Maestro'ya çok güveniyor ki, tabloyu görmüyor bile! El Maestro ilk geldiğinde ne demişti: Ben Göztepe takımını 6 aydır izliyordum! Futbolcuların yeteneklerinin nesini anlayamadı? Altay'da Mustafa hocamın tecrübesine inanıyorum, düze çıkaracaktır. Umarım öyle olur. Yoksa İzmir'e yazık olur!

TARTISMASIZ TRABZONSPOR
Süper Lig'de ilk yarı bitti. Taraflı tarafsız herkes kabul etmeliki ilk yarının en başarılı takımı Trabzonspor. Bordo-mavililer aynı oyunu ikinci yarının on maçına taşıyabilirse, rekor puan farkıyla şampiyonluğu göğüsler! Çok ilginç puan tablosu oldu. Türkiye liginin donimantları, yüzyıllık çınarları; Fenerbahçe 4., Beşiktaş 7., Galatasaray 10. sırada tamamlayabildi. Konyaspor taş gibi... Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için var gücüyle devam edecektir. İlk haftalarda küme düşer diye düşünülen Başakşehir Emre Belözoğlu ile bambaşka takım oldu, üçüncü sırada bitirdi. Altay ile Göztepe için ne desem artık boş. İlk yarıdaki görüntüyü herkes izledi. En fazla katkı sağlayan, göze hoş futbol oynayanlardan oluşan kadro bana göre Ugurcan Çakır, Rıdvan Yılmaz, Kim-Min Jae, Abdülkerim Bardakçı, Goutas, Mesut Özil, Bakasetas, R.Riberio, Edin Visca, Nwakaeme, Pesiç.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA