• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altınordu’yu tanıyamadık YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Altınordu’yu tanıyamadık

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.02.2018, 00:00

Ne ümitlerle gitmiştik Bornova Doğanlar Stadına. Altınordu, Bolubeyi'ni vurarak ligde 4. sıraya yerleşecek, Play-Off bir yana Süper Lig için mutlarını artıracaktı. Hakkıydı da böyle bir hedefe yönelmek. Şampiyonluğa oynayan Ankaragücü'nü ve Çaykur Rizespor'u deplasmanda farklı mağlup etmişti. Ve hava şartları da bize göre Altınordu lehineydi. Bardaktan boşanırcasına yağan yağmur Bornova Doğanlar Stadı'nın zeminini yer yer gölcüklerle kaplamış ağırlaşmıştı. Bu tablo da Altınordu'lu gençlerin işine gelir, sonuca daha rahat gitmelerini kolaylaştırır sanmıştık.
Yanılmışız.

Beceriksizliğin böylesi

Altınordu maça bir başladı, yarı sahasını geçemiyor, iki pas yapamıyor, ikili mücadeleleri kazanamıyor, kaptırılan toplar kalesinde patlıyordu ataklar.
Boluspor bastırdıkça bastırıyor, Erce'nin kalesini gollük şutlarla sarsıyordu. Boluspor'un İzmirli hocası A.Ordu'nun zaaflarını iyi saptamış. Furkan ve Umut'u ataklara katarak Altınordu'nun özellikle sağ kanadını felce uğrattı ve dizi hatalarla ilk devrede üstüste goller buldu.
Altınordu'nun rakip kaleye ilk atağını 35. dakikada yapabildiğini söylemek kırmızı-lacivertlilerin ne kadar kötü gününde olduklarını belirtmeye yeter.
A.Ordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu futbolcularını devre arasında uyarmış olmalı ki Şeytanlar ikinci yarıya iyi başladı, Kerim Avcı'nın golüyle umutlandı. Ama gerisi gelmedi, Bolu kısa zamanda İrfan ve Poepon'un attığı iki golle işi garantiledi ve Altınordu'ya bu sezon ki en farklı mağlubiyeti yaşattı. Ne diyelim, artık A.Ordu'yu Play-Off oynarken görmek en büyük dileğimiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA