• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Eşeğe beyefendi demek suç mudur? YUNUS KARAKAYA

Eşeğe beyefendi demek suç mudur?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.08.2015, 00:00
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Boğazda yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun." diye bir açıklama yaptı. Hemen, tek başına iktidara gelmesin diye AK Parti'nin yoluna taş koymak için, ne kadar terörist dediğimiz adamların yoluna baş koyan terör sevdalısı varsa hemen MHP'ye saldırmaya başladı. Onlara ben bir fıkra ile cevap vereyim, tabii "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az."

Eşeğe beyefendi demek suç mudur?
Adamın biri kavga ettiği birine eşek demekten mahkemelik olmuş sonuçta küçük bir ceza almış tam duruşmanın sonunda hdönmüş
Efendim gördük ki bir beyefendiye eşek demek suç imiş pekbir Eşeğe beyefendi demek suç mudur?
Hcevap vermiş - Hayır değildir.
Davalı, davacıya dönmüş - Saygılar beyefendi Saygılar!

Serkan Başkan'dan bunu beklemezdim

Salı günkü yazımda "Şehitlere biraz saygı..." demiştim. Ancak bu çağrıma bazı belediyelerin kulak asmadığını görüyorum. Örneğin Aliağa Belediyesi'nin "Caz Günleri" etkinliğini ertelemesini beklerdim. Doğrusu MHP'li Aliağa Belediyesi Başkanı Serkan Acar'ın "Şehitlere Saygı" gösterip "Caz Günleri" etkinliğini ertelemesini beklerdim. Söz konusu vatan ve şehitler olunca milliyetçilik duygularının kabardığından şüphe duymadığım Serkan Acar Başkanın, şehit acısını görmezlikten gelip umursamaz bir tavırla "Vur patlasın, çal oynasın" misali "Caz Günleri"nde tempo tuttuğunu görmeyi hiç arzu etmezdim.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Analar, babalar, gelinler, bacılar feryat ediyorlar." diye açıklama yaptığı bugünlerde Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın bu feryatlara kulağını tıkayıp eğlencelere devam edeceğini sanmıyorum. Hadi Serkan Başkanın etkinlikleri ertelemek aklına gelmedi; MHP İzmir İl Teşkilatının yöneticileri de düşünemedi bunu anlamadım.

MHP bu iddia ile çalkalanıyor

Bir TV kanalında sağlık programları da yapan, Aydın'ın ünlü diş hekimi F.B.'yi altı kişilik bir ekibin akıl almaz yöntemlerle yaklaşık 1,5 milyon TL. Dolandırdığı yolundaki haberleri okumuşsunuzdur. Ancak diş hekimi F. B.'nin dava dosyasında verdiği ifade MHP'yi de İzmir'i de fena karıştıracağa benziyor. Çünkü F. B.'nin dava dosyasında bahsettiği M. M.'nin MHP Çiğli Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunduğu öne sürüldü.
MHP kulislerinde Dr. F. B. ilk etapta M. M. aracılığıyla "hocaya" önce 16 bin TL. Ve 3 yıl boyunca da on binlerce lira verdiği, hatta son seçimlerde milletvekilliği adaylığı teklifini reddeden F.B.'ye "Gelecek seçimlerde kesin vekilsin ama zekvermen lazım." Deyip "Mustafa Hoca"nın destek olduğu bir öğrenci yurduna 200 kilo zeytinyağı aldırdığı konuşuluyor. Bu iddiaların dava dosyasında da yer aldığı öğrenildi.
15 Haziran'da iddianameyi kabul eden Nazilli Ağır Ceza Mahkemesi, yargılamaya ekimde başlayacak
Ne diyelim Allah fikir versin...

Engelli tuvaleti mi, Ardiye deposu mu?


Burası İzmir Büyükşehir Belediyesi Enternasyonal İzmir Fuarı Atlas Pavyonu ve çok enteresandır ki İzfaş'a bağlı.
Engellilerin yaşamını kolaylaştıran mekve araçlara yönelik Türkiye'de sadece İzmir'de dağıtılan "Kırmızı Bayraklar"ın sayısının 2 yılda 25'e ulaştığı bir dönemde Fuar Atlas Pavyonu'nda bulunan "Engelliler Tuvaleti"nde gördüğüm manzara beni çok şaşırttı. Çünkü engellilerin kullanılması için düzenlenen tuvalet, temizlikçilerin ardiye deposu olmuş. Tuvaleti kullanacak engelliler, görevliler oradaki ardiyeleri boşalttıktan sonra ancak ihtiyaçlarını giderebiliyor. Sonra meydanlara çıkıp da engellilerin yaşamını kolaylaştıran mekve araçlara yönelik Türkiye'de sadece İzmir'de dağıtılan "Kırmızı Bayraklar"ın sayısıyla boşuna övünmeyin.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA