• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kim bu CHP’li? YUNUS KARAKAYA

Kim bu CHP’li?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.04.2016, 00:00
Sizlere söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmayan bir CHP'li yöneticiden bahsedeceğim. Bu yönetici arkadaşımız sanırım "Söz uçar, yazı kalır" atasözünü unutmuş.
Siz de yazıdaki detayları okuyunca, bir zamanlar söyledikleriyle bugünlerde söyledikleri arasında dağlar kadar fark olduğunu anlayıp bana hak vereceksiniz.

4 Kasım 2015 tarihinde Facebook hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "Genel Başkanımız ihale peşinde koşanları partiden temizleyeceğim demese iyiydi. Çevresinde ne yeğeni ne Alevi dedesi kalmayacak o zaman" dedi. Yani;
Kılıçdaroğlu'nun tüm yeğenleri ile Alevi dedelerini ihale takipçisi olarak nitelendirdi.

2014'ün Eylül ayında Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'e ve dönemin CHP İlçe Başkanı Şenol Sardoğan'a çağrılarda bulunarak ya belediye ile olan ticari ilişkilerini kesmesi, ya da ilçe başkanlığı görevinden ayrılmasını talep etti.

Ancak, kendisine yapılan "Belediyelerden bugüne kadar doğrudan teminle anket işi aldın mı aldıysan hangi belediyeler kaçar defa ve bu işten kaç para kazandın sorusu ile son 15 yılda yapmış olduğun mesleğin-kazancın nedir?" sorularına kulaklarını tıkadı ve cevap vermedi.

Bugün şovlarla eleştirdiği Ak Parti'yle geçmişte gizli İl Genel Meclisi'nde Grup Başkanvekili olabilmek için pazarlık mı yaptı...

2006 yılının İl Genel Meclisi kulislerinden gazete kupürlerine ve internet haber sitelerine yansıyan haberlere baktığımızda bir pazarlık olduğu yönünde görüş elde ediyoruz.

Proje üretmekten çok kendisi gibi düşünmeyenlere, ya da başarılı olan isimlerle hep polemik başlatarak siyasi hayatta var olma çabasına girdi.

Örnek; kendi partisinin üyelerini (Önder Sav'a yakınlığıyla bilinen isimler) İsmail Ağa Tarikatı üyeleri olarak nitelendirdi.

Son 14 yılda çok sayıda koltuğa aday oldu. Defalarca milletvekilliği adaylığı, il genel meclis üyeliği adaylığı, il yönetimine aday gibi neredeyse her seçimde hep bir yerlere aday olarak gençlerin önünü tıkadı. Hep "ben, ben" dedi.

Bugünlük bu kişiyle ilgili vereceğim ipuçları bu kadar bir sonraki yazımda sizlerle paylaşacağım bilgilerin ardından kim olduğunu hemen bulursunuz zaten.

Ne demişler, söz uçar yazı kalır...

Sorun çözüldü

Bir önceki yazımda, okuyucumun rögar kapağı şikayetini sizlerle paylaşmıştım. Bornova Belediye Başkanı Sayın Olgun Atila, sorunu aynı gün çözüldüğünü fotoğrafla belgelendirerek beni bilgilendirdi. Kendisine hem okuyucum hem de kendim adına teşekkür ederim.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI