• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Seçim ne zaman olacak? YUNUS KARAKAYA

Seçim ne zaman olacak?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.02.2017, 00:00

İzmir Lokantacılar Odası'nın olağanüstü genel kurulunun akıbeti sektörde merakla bekleniyor. Mevcut başkan Aykut Yenice'nin daha önce 12 Şubat'ta olağanüstü genel kurul kararı aldığını belirten muhalif adaylar Alpay Okyay ile Doğan Kılıç, belirtilen tarihte genel kurulun gerçekleştirilmemesi üzerine oda yönetiminin kongreyi bir an önce yapması için çağrıda bulundu. Aykut Yenice ise önceden yaptığım görüşmede en kısa sürede olağanüstü genel kurulu yapacağını ifade etmişti.
Gelinen noktada testi çatlamış ve su kaçırmaya başlamıştır.
Mevcut yönetimin bir an önce olağanüstü kongreyi yapması, haklarındaki iddiaları cevaplamaları hem camiadaki soru işaretlerini ortadan kaldıracak hem de odanın kamuoyu nezdinde prestij kaybetmesini önleyecektir. Çünkü artık ertelenen her günün, odanın ve yönetimin saygınlığına zarar vereceği yadsınamaz bir gerçektir Olaya bir başka açıdan bakılırsa, Aykut Yenice Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı. Bu durum da, odanın ülke çapındaki önemine vurgu yapıyor.
Türkiye'deki tüm lokantacılar ve pastacılar odaları, üst kuruluşları Lokantacılar Federasyonu'nun genel başkanını ve odasını dikkatle izliyor. Dolayısıyla olağanüstü genel kurul konusunda yaşanacak belirsizlikler, İzmir'in ülke çapındaki konumunu da olumsuz etkileyecek.
İşin en doğrusu kongre için bir tarih belirlemek ve ilgili tarafların kozlarını paylaşabilecekleri bir zemin oluşturmaktır.
Ki Aykut Yenice de en kısa sürede genel kurulu yapacağını söylüyor.
Oda üzerinde toplanan kara bulutları oda üyeleri oyları ile dağıtacak, İzmir Lokantacılar Odası daha sağlıklı ortamlarda çalışma imkanını yakalayabilecektir.

MHP SIRADAN BİR PARTİ DEĞİLDİR

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur 'un 'Batı kesimindeki MHP tabanının büyük oranda 'hayır' diyeceğini düşünüyorum, Bahçeli'nin tavrından rahatsız olan çok kişi var, görüyoruz, şahit oluyoruz' şeklindeki açıklaması Narlıdere MHP İlçe yönetiminin tepkisini çekti. İlçe Başkanı Metin Keskin, yaptığı açıklamaya tepkisi dile getirdi.
Keskin, "Abdül Batur sanırım bizi HDP ile karıştırıyor.
MHP kutlu bir çınardır.
MHP sıradan bir parti değildir...
MHP Türk milletinin siyasi arenadaki güven sübabıdır.
Olmazsa olmazıdır...
MHP, Türk milleti yok olmadığı olduğu sürece parti çalışmalarını ve misyonunu devam ettirir. Batur MHP'yi değil; CHP'yi düşünsün. Partiniz kuruluş felsefesinden uzaklaşarak HDP çatısı altına girmesin? Size Narlıdere'nin Belediye Başkanı olarak öncelikle tavsiyemiz;
Narlıdere'nin çözülemeyen binlerce problemini düşünün...
Narlıdere'de bunca süre yapamadıklarınıza dikkat verin. CHP'nin marjinal gruplarla, HDP ile yakınlaşmasına genel siyasette engel olamıyorsanız o zaman yerelde Narlıdere'de buna engel olun.
Siz bizce var gücünüzle Narlıdere'ye Belediye Başkanlığı yapmaya çalışın.

'MİLLET İÇİN EVET, DEVLET İÇİN EVET, CUMHURİYET İÇİN EVET, TÜRKLÜĞÜN BEKASI İÇİN EVET VE ELBETTE TÜRKİYE İÇİN EVET' diyoruz" dedi.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE FARKLI BİR ETKİNLİK

14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir firma huzurevindeki yaşlıları ziyaret ederek onlara çiçek takdim etti.
Ünallar Peyzaj Firması Sahibi Mustafa Ünal, huzurevi sakinlerinin sadece yaşlılar gününde değil her zaman ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi.
Önce kurban kesen, daha sonra huzurevinde yaşlılarla sohbet eden Mustafa Ünal, yaşlıları sadece yaşlılar haftasında değil, düzenledikleri bu tür etkinliklerle her zaman hatırlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA