• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şanlı ordumuza anlamlı destek ZEKERİYA MUTLU

Şanlı ordumuza anlamlı destek

zekeriya.mutlu@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.03.2018, 00:00

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği'nin işbirliği ve koordinasyonu altında Hatay'da Türk Silahlı Kuvvetlerine destek vermek için 'Zeytin Dalı Harekatı ve Şanlı Ordumuza Destek' konulu bir toplantı düzenlenmiştir. Şanlı ordumuzun Suriye'nin Afrin Bölgesi'ndeki terör örgütlerine yönelik başarıyla sürdürdüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için düzenlenen toplantıya ülkenin dört bir yanından esnaf teşkilatları büyük katılım göstermiş, vatanımızın bölünmez bütünlüğü vurgulanmıştır.

TOPLANTIDA İZMİR FARKI

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği idarecileri ile İzmir esnaf teşkilatının değerli başkan ve yöneticileri de Hatay'daki coşkuyu paylaşmak, yüreklerindeki heyecanı ifade etmek adına toplantıya tam destek vermişlerdir. İzmir Esnaf Teşkilatı yöneticileri, üyeleri, Birliğimizin organizasyonu altında otobüslerle, özel araç ve uçakla Hatay'daki toplantıya geniş katılım sağlamış, Mehmetçiklerimize destek, Afrin'li kardeşlerimize hayat olması için yanlarında battaniye, zeytin, peynir, incir gibi yöresel ürünler götürmüşlerdir.
Öte yandan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim, denetim ve disiplin kurulları bu ayki toplantılarını Hatay'da gerçekleştirerek, kamuoyunun dikkatlerini ulvi amaçlara hizmet eden etkinliklere çekmek istemişlerdir.

DAĞITIMI AFAD YAPACAK

'Zeytin Dalı Harekatı ve Şanlı Ordumuza Destek' toplantısı ile tüm dünyaya, dosta düşmana Türk milletinin birliği, bütünlüğü ve bölünmezliği gösterilmiştir.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile TESKOMB Genel Başkanı A.Kadir Akgül'ün bizzat katıldığı toplantıda cephede bulunan Mehmetçiklerimiz için hediyeler de kabul edilmiştir. Bir TIR aracında toplanan yöresel ürünler ve hediyelerin, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Mehmetçiklerimize dağıtımı sağlanacaktır. Ahilik geleneğinden gelen, her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan esnaf sanatkar camiası, bu defa da tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile devletinin ve hükümetinin yanında olmuştur.
Türkiye zor günlerden geçmektedir. Bu sıkıntılı süreçte Türk toplumu bütünlüğünü koruyarak Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatan ülküsü etrafında sımsıkı kenetlenmelidir.
Türk milleti, tek yürek olarak hareket ettiği takdirde her türlü sorunun üstesinden gelebilecek kudrete sahiptir.

GÖNLÜMÜZ, AKLIMIZ ONLARLA

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesi operasyonlarda, Afrin Bölgesi'nde sürdürdüğü harekatta başarı sağlayacağından şüphemiz yoktur. Bu noktada temennimiz, terör örgütleri ile çarpışan ve tüm kalbimizle desteklediğimiz kınalı kuzularımızın, askerlerimizin en kısa sürede harekatı başarıyla tamamlayarak sağlıklı şekilde yuvalarına dönmeleri olacaktır.
Yavrularımızın, aslanlarımızın saçlarının bir teline bile zarar gelmeden başarılı olarak evlerine, ailelerine kavuşmalarını, çocuklarıyla, büyükleriyle, eşleriyle kucaklaşmalarını gönülden arzu ediyoruz. Gönlümüz, aklımız, sevgimiz onlarla beraberdir. Cenab-ı Allah, şanlı ordumuzu korusun, kollasın, güçlerine güç, yüreklerine cesaret katsın.
Biz onlardan razıyız, Allah da Mehmetçiklerimizden razı olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA