• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çocuğunun fotoğrafını Ilk kez paylaştı ÇAĞRI ZORER

Çocuğunun fotoğrafını Ilk kez paylaştı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.03.2017, 00:00

Doğum yaptıktan sonra ısrarla bebeğini basından saklayan Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway sosyal medya hesabından ilk kez çocuğunun fotoğrafını paylaştı. BM'de yaptığı konuşmayı 1yaşındaki oğlunun kendisini dinlerken çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu "Annesinin BM'de yaptığı konuşmayı izliyor" notuyla paylaştı.

Johnny Hallyday kansere yakalandı


"Fransız Elvis" unvanıyla tanınan Johnny Hallyday kansere yakalandığını açıkladı. Fransız basını ise sanatçının akciğer kanseri olduğunu yazdı. Bu zamana kadar 18 platin albüme imza atan 73 yaşındaki Hallyday, Twitter'da yaptığı açıklamada durumunun kritik olmadığını belirterek "Şimdilik tehlikede değilim. Fiziksel durumum iyi durumda" dedi.

Game Of Thrones fragmanı yayınlandı

Televizyon dizileri arasında en çok izleyici kitlesine sahip olan Game of Thrones 7. sezonunun yazın yayınlanacağı hayal kırıklığı yaratmıştı.
Dizinin yayın tarihin ne zaman olacağı bir süredir dedikodulara neden olurken geçtiğimiz günlerde HBO yeni sezonun ilk fragmanını yayınladı ve dizinin 16 Temmuz 2017'de ekranlara döneceğini müjdeledi. Fragmandan anlaşılacağı üzere büyük savaşın bu sezon başlayacağı anlaşılıyor.

PSG'nin yenilgisinin suçlusu Rihanna mı?

Paris Saint Germain takımının haftaiçi Barcelona'ya 6-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin faturası Barbadoslu şarkıcı Rihanna'ya kesildi. Maçın en kötüleri arasında seçilen Blaise Matuidi ve Marco Verratti'nin maçtan iki gün önce Rihanna ile bir partiye katıldıkları iddia edildi. Fransız basınının bu iddiasına kulüpten hemen yalanlama gelirken, Rihanna'nın bahsedilen gece nerede olduğu merak konusu oldu. Güzel şarkıcı ise iddialar karşısında sessizliğini koruyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA