• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.11.2017, 00:00

KOÇ:

Enerjinizi en iyi şekilde ortaya dökebileceğiniz bir gün. Sosyal çalışmalardan hoşlanıyor ve bu konuda çevrenize de destek vermek istiyorsunuz. Hızlı gelişen olaylara karşı kendinizi koruma altına almalısınız.

BOĞA:

Zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu ve olaylara her zamankinden daha yapıcı yaklaşmanız, partnerinizi ihmal etmenize neden olabilir. Gücünüzü kendi çabalarınız sayesinde ortaya koyuyorsunuz.

İKİZLER:

Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Bugün, disiplinli davranmakla bir çok başarıyı garantileyebilirsiniz.

YENGEÇ:

İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilir. Çekişmeli ilişkiler size göre değil. Birbirinize daha anlayışlı olmayı denemelisiniz. Sonuç lehinize gelişecek.

ASLAN:

Çevrenizle paylaşmak adına yaptığınız çalışmaların, ödülünü beklemeniz en büyük hakkınız. Hayal kırıklığı yaşadığınız zaman, kendinizi her şeyden soyutluyorsunuz. Eski bir teklif tekrar sunulabilir.

BAŞAK:

Aile içinde kendinizi çok iyi ifade edebileceğinize inandığınız için,. özgürlüğünüzü sorguluyorsunuz. Geleneksel yapınızı ve eski alışkanlıklarınızı kolay sentezleyebileceğiniz bir gün içindesiniz.

TERAZİ:

Öz güveninizi ortaya koyarak, finans konularınızı gözden geçirmelisiniz. Hayal ettiğiniz her şeyi yeniden yapılandıracaksınız. Maddi konulara yaklaşım tarzınız son derece dürüst ve direk.

AKREP:

İş yaşantınızda kazandığınız başarılar sizi tatmin etmiyor. Daha fazla zafere ihtiyacınız var. Son günlerde fazla asabi olmanız çevreniz tarafından hoş karşılanmıyor. Çevrenizdeki olaylara fazla tepkilisiniz.

YAY:

Sosyal ve çevresel ilişkilerinizde istediğiniz denklemi kurabileceğiniz bir gün. Bugün, karşılıklı ilişkilerinizde, partnerinizin etkisinde altında kalacak ve sosyal yaşantınızda gereken desteği göreceksiniz.

OĞLAK:

Aşırı hassas bir gündesiniz. Çevrenizden fazlaca etkileniyor size söylenen her sözün etkisinde kalıyorsunuz.. Mantığınız bugün işe yaramayabilir. Olayların detayına inmemeli, kendinize bir program seçmelisiniz.

KOVA:

Bugün Ay'ın konumu, olayları yargılamak yerine, temel kavramlarını araştırmak istiyorsunuz. Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz.

BALIK:

İşlerinizi zamanında yetiştirerek gerekli disiplini sağlamalısınız. Duygusal konularda fazla hassas olduğunuz bir gün Kendinizi ifade ederken, baskıcı kişiliklere karşı tepki oluşturacaksınız. Bugün eski hatalarınızı düşünmemelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA