• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Terazi’ye zarif Balık’a romantik FİLİZ ÖZKOL

Terazi’ye zarif Balık’a romantik

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.02.2018, 00:00

Nasıl olsa daha var diye diye sevgilinize hediye almak için son güne mi kaldınız? Evet bugün 14 Şubat Sevgililer Günü! Her ne kadar, 'Ticarete döktüler, inanmıyorum, sevmenin günü mü olurmuş?' dese de yine de sevgilinize, eşinize alacağınız küçük de olsa bir hediye onu mutlu edecektir. Ne hediye alacağınızı bilmiyorsanız hediye önerileri için sevgilinizin burcunu göz önüne alabilirsiniz. Peki hangi burç nasıl hediyelerden hoşlanır?
Burçlara göre hediye önerileri neler? Astrolog Filiz Özkol, burçlara göre hediye önerilerini sizler için yazdı.

KOÇ: Hareketli oluşları ile tanınırlar. Bu burçta doğanlar çok pratiktir. Bir Koç burcu mensubuna alınacak en ideal hediye spor ayakkabı veya spor malzemesi olabilir. Ayrıca kırmızı bir şal, bordo bluz, vanilyalı parfüm, kol saati de mutlu edecektir.

BOĞA: İnsanlara yardım etmekten hoşlanır. Yaşamı ve aşkı ciddiye alan, ender kişilerdendir.
Romantizmde bile gerçeklerden fazla uzaklaşmazlar. Evleri için güzel bir biblo, kırmızı atkı, spor çoraplar, bir müzik aleti, beyaz bir gömlek, özel bir kahve fincanı, maskot bebekler alınabilir.

İKİZLER: İnsanları, yakın çevresi ve arkadaşları ile sürekli bağlantıda kalmayı çok sever. Bu iletişimi destekleyecek her türlü hediye çok hoşlarına gidecektir.
Mesela cep telefonu veya bilgisayar ideal bir hediye olabilir. Yeni konular öğrenmelerini sağlayacak kitaplar da etkili olacaktır.

YENGEÇ: Zekalarını kendilerine yardımcı olan hizmetçi gibi görürler. Yaşamlarındaki en önemli konu 'İş' tir.
Zarif olan her şeyi severler. Çiçekleri beğenirler. En sevdiği yazarın kitabını da hediye edebilirsiniz.

ASLAN: Aslan kraldır, önderdir.
Yaşam sahnesinde her zaman parlayarak, odak noktası olmak isterler. Onu 'yılın sevgilisi' ilan eden, üzerinde adının yazdığı kalp şeklinde bir yastık veya tişört hazırlatabilirsiniz. Kırmızı mumlar, parlak ışıklı avize, saten pijama da olabilir.

BAŞAK: Zekalarını kendilerine yardımcı olan hizmetçi gibi görürler. Yaşamlarındaki en önemli konu 'İş' tir.
Zarif olan her şeyi severler.
Çiçekleri beğenirler. En sevdiği yazarın kitabını da hediye edebilirsiniz

TERAZİ: Teraziler güçlü bir adalet duygusuna sahiptirler. Abartılı bir hareketleri yoktur. Nazik ve yumuşak iletişim kurarlar. Bazen sabır ve kibarlılıklarını yitirebilirler. Meraklı insanlardır.
Başkalarının yaşantısına girmeye bayılırlar.
Aşksız ve sevgisiz yaşayamazlar.
Doğru partneri buldukları anda, yaşamın tadını istedikleri gibi çıkarırlar.
Bir Terazi her zaman sonsuz aşkını vermeye hazırdır. Yeter ki duyguları onu yanıltmasın. Çekici ayartıcı ve oyun bozandır. Sürekli sevildiğini hissetmek ister, ve isterse kolayca alışkanlıklarını değiştirebilir. Bir Terazi'ye zarif hediyeler, yatak örtüsü, şifon giysiler, yumuşak bir kazak, şemsiye, güzellik malzemeleri, egzotik parfümler hediye edilebilir.

AKREP: Akrepler kadar tutkuyla yaşayan az insan vardır. Akreplerin güçleri gözlerinden okunur. Duygularına kapılırlarsa, tehlikeli olabilirler. Akrep'ler ukala ve kendini beğenmiş insanları sevmezler, onları aşağılayarak hadlerini bildirirler. Aşırı bir şekilde kuşkuculardır.
Özenle çalışırlarken, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar. İçlerindeki yüksek duyguları onları ihtiraslı ve gizemli yapar. Cinsel duygularını çok yoğun yaşarlar.
Aşk yaşantıları oldukça gizlidir. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır.
Karşısındaki kişiyi çok kolay etkileri altına alırlar. Akrep'e egzotik bir tablo, iç çamaşırı, tıraş takımı, değişik kokulu mumlar, egzotik kitaplar, slow ve romantik müzik albümleri, değişik aksesuarlar, hayvan postları, polisiye romanlar hediye edebilirsiniz.

YAY: Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar.
Gençliklerinde dikkatsiz, heyecanlı ve geleneklere aykırı davranışlar içinde olsalar da geçmiş yanılgılarından en çok ders alan kişiler bu burçtan çıkar.
Özgürlüklerine aşırı düşkün, patavatsızlık derecesinde pratik insanlardır.
Akılsızca risklere atılırlar. Yayların hayatı yeniliklere olan merakları ile karakterize edilebilir. Bilmedikleri şeyleri araştırıp, keşfetmeyi severler. Her iki cinsi de cesur ve çapkındır. Flört onların doğasında vardır. Aşktan asla kaçmaz daha da üstüne giderler. Yay'a spor bir pijama, değişik kitaplar, renkli giysiler, blue jean, büyük bir çanta, vanilya ve kokanat kokuları, büyük bir bavul hediye edebilirsiniz.

OĞLAK: Oğlaklar ciddilikleri, tutuculukları ve güçlü iradeleri ile tanımlanırlar.
Çalışkanlıkları ile kolaylıkla başkalarının saygısını kazanırlar. Gerçek bir Oğlak'ın iki temel özelliği vardır.
Güvenilirlik ve dürüstlük. Çok gelişmiş bir görev duyguları vardır. Bazen başkalarının başarısızlıklarını abartırlar.
İçsel bir çekingenlikleri vardır.
Oğlak'lar deri bir bavul, değerli bir kemer, güzel bir kalem, pahalı bir gözlük, sallanan sandalye, yer minderi, küçük bir köpek yavrusu gibi hediyelerden memnun olurlar.

KOVA: Hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte, düşünceleri bulundukları anın ötesinde, akılcı ve sezgiseldir. Kova'lar dik kafalıdırlar. Kendilerini dinleyenlerin ne demek istediklerini anlamadıklarını sanırlar. Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar.
Bu kişiler bencil değildirler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar. Onlara yaklaşmak çok zordur, çünkü ne kadar dostça davranırlarsa davransınlar, arada her zaman bir mesafe bırakırlar. Kişisel özgürlükleri onlar için çok önemlidir.
Gereksiz samimiyetten hoşlanmayan kişilerdir. Evlilik fikri onları korkutur.
Elektronik aletler, müzik CD'leri, deri bir eldiven, mavi bir tişort, deri bir kemer, satranç takımı, blue Jean Kovalar için ideal hediyelerdir.

BALIK: Sabır, eli açıklık ve duyarlılık bu burçta doğan kişilerin en önemli nitelikleridir.
Sonsuz aşka ve romantizme inanır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir.
Hayal kırıklıkları yaşasalar da aşkı aramaktan vazgeçmezler. Evliliğe en yatkın burçtur. Çocuk konusunda acele ederler. Pırıltılı giysiler, güzel bir tablo, çiçek desenli çanta, tıraş losyonu, deri bir ceket, minyatür bir sandık, evini güzelleştirecek romantik eşyalar, bir gece lambası, şamdan, dantel bir masa örtüsü Balık burcu insanını mutlu eder.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA