• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.02.2018, 00:00

KOÇ:

Sosyal hayatınızda etkin bir durumdasınız. Bu durum gözlerin üstünüze çevrilmesine neden olacak. Enerjiniz oldukça yüksek. Bilinçaltınız oldukça hızlı seyrediyor. Ay'ın etkisiyle, yoğun duygular içindesiniz. Özgüveninizin yüksek.

BOĞA:

Ailenizin istekleri, her zamankinden çok daha fazla ön planda olacak. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Sorumluluk bilinci içinde olacaksınız. Sözde iyi niyetli kişilere dikkat etmelisiniz.

İKİZLER:

Kapasitenizin üstünde talepleriniz olacak. Sizden beklenmeyen bir performans ortaya koyuyorsunuz. Zamanlama konusunda dikkatli hareket etmelisiniz. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz.

YENGEÇ:

Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Bugün maddesel sorunlarınız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapıyor.

ASLAN:

Sevginizi göstermekte cimri davranıyor, sevdiklerinize karşı kıskanç ve izleyicisiniz. Bu çelişkiyi üzerinizden atmalısınız. Ketum günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Aklınız geçmişinize takıldığı zaman, içinizde bir burukluk başlıyor.

BAŞAK:

Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen, çevresel koşullarınızı da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın duygusal sorunlarından etkilenebilirsiniz. Gizli kıskançlıklar olabilir.

TERAZİ:

Bugün bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız. Değişimlerinizi yanlış yansıtıyorsunuz. Atılımlarınız için, gerekli sorumluluk duygusuna sahip olmanıza rağmen, kısıtlı koşullar nedeniyle bazı zorluklar yaşıyorsunuz.

AKREP:

Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili yaşadığınız olayların etkisinde kaldığınız zaman daha çok karamsarlaşabiliyorsunuz. Bugün, yalnız kalma ihtiyacı içindesiniz.

YAY:

Aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız.

OĞLAK:

Meslek yaşantınızla ilgili çalışmaların karşılığını görmek konusunda, tereddütleriniz olmasın. Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanızı karışıyor.

KOVA:

Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek bazı aktiviteleri başlatacaksınız.

BALIK:

Uzun süredir yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirmelisiniz. Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA