• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.02.2018, 00:00

KOÇ:

Çevrenize karşı iyi niyetiniz çoğu kez yanlış anlaşılıyor. Başkalarının fikrini almayın. Siz sağlıklı düşünüyorsunuz. Ay'ın konumu, çalışma arkadaşlarınızla ortak üreteceğiniz projelerde, kendi duygularınıza değer vermenizi öneriyor.

BOĞA:

Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Güven duygunuzun körüklenmesi gerekiyor. Ortaklıklar ve sosyal statünüz için, partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olabilir. Onun enerji yüklü olması, sizi de olumlu etkiliyor.

İKİZLER:

İşinizle ilgili yeniliğe açık bir gün içindesiniz. Güçlü yönlerinizi bir kez daha ortaya koyacaksınız. Maddi konularda araştırma içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Çünkü, iyi niyetli davranışlarınız size başarı getirecek.

YENGEÇ:

Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin. Yakın dostlarınızla bir araya geleceksiniz.

ASLAN:

Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz.

BAŞAK:

Değişimden hoşlandığınız bir gün içindesiniz. Uzun süredir planladığınız küçük seyahatlerinizi yapabilirsiniz. Çekiciliğiniz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. Şansınızın oldukça açık olduğu bir gün.

TERAZİ:

Siz kendi hesaplarınızı yaparken, çevrenizde farklı gelişmelere sahne olacaksınız. Konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdakileri etkiniz altına alabilirsiniz. İstekleriniz ve duygularınız arasında kuracağınız denge çok önemli.

AKREP:

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanızdan kaynaklanan yeni bir ortama gireceksiniz. Her zamanki, inceleme huyundan yola çıkarak, bazı detayları gözünüzde büyütebilirsiniz. Çevrenize karşı üstünlük savaşı verebilirsiniz.

YAY:

İçsel korkularınız yüzünden cesaret isteyen işlerinizde çekimser kalmak istemeniz hata. Bugün, olaylara vakur bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Fiziksel anlamda güçlü bir pozisyon yaratmanız, bazılarını kızdırabilir.

OĞLAK:

Bilinçaltı sezgilerinizin yüksek oluşu, gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Bugün, kişisel kazançlarınızı arttırma konusunda ön sezilerinize güvenebilirsiniz. Yollarla ilgili beklentileriniz ön plana çıkacaktır.

KOVA:

Bugün, sezgilerinizi mükemmel kullanacaksınız. Parasal değerleriniz arttırmak için, şartlarınızı yeniden gözden geçirecek ve bazı önemli kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Bugün, iletişim konusunda bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.

BALIK:

Ay burcunuzda ilerlerken, titiz ve kuruntulu yönlerinizin yaratıcılık isteyene çalışmalarınızda daha belirgin olmasına neden oluyor. Duygular ve akılcılık arasına bocalamaktan sıkılmak istemiyorsanız, küçük hesapları bir kenara bırakın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA