• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.02.2017, 00:00

Tayland'a baskın: 20 ölü

DÜN Bangkok'tan gelen haberlere göre 500'den fazla "Kızıl Khmer" önce akşam Tayland sınır köylerini bastı. Askeri kaynaklar, otomatik silah kullanan Kamboç kuvvetlerinin Tayland topraklarında iki saat kadar kaldıklarını ve yirmi kadar köylüyü öldürdüklerini belirtiyorlar. Daha sonra Tayland askerleri Khmerleri püskürtürken, Bu saldırı, 1976 sonundan beri iki ülke arasında sınır boyunca süregelen gerginliği gözler önüne serdi.

Yeni Asır'a silahlı baskın

BELEDİYE Başkanı seçildikten sonra Alyanak'la mahkemelik olan ve bu yüzden hapse girip çıkan işportacı Erhan Ballıkaya dün tabancayla Yeni Asır'ı bastı. Peş peşe ateş eden ve çalışanları tehdit eden saldırgan, trafik polisi Rükneddin Sorgun tarafından zararsız hale getirildi.
Belediye memurlarının o günden sonra tezgah açtırmadığını söyleyen saldırgan gazeteden para isteyip red cevabı alınca rastgele sağa sola ateş etti.

Güreşte sürpriz sonuçlar

TÜRKİYE Müesseseler arası Grekoromen Güreş Şampiyonası dün başladı. İzmir'in şampiyonluk umduğu Erol Mutlu, 68 kiloda Atilla İzbilir'e üç ihtar puanıyla diskalifiye olarak düş kırıklığı yarattı. Diğer sürpriz sonuçlar Tofaş'lı Milli güreşçilerden Mehmet Güçlü, Karabacak ve Nurettin Kurt'un rakiplerine yenilmesiydi. Şampiyonanın en ilginç yönü de, kuralların güreşçiler aracılığıyla minderden seyircilere öğretilmesiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA