• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe’nin şanslı gecesi FETHİ YURTTAŞ

Göztepe’nin şanslı gecesi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.05.2018, 00:00

Göztepe Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçta çok şanslıydı. Kale direklerinden üç kez döndü top.
Beto'nun çizgi üzerinde tuttuğu top çok ilginçti. Neyse ki yan hakem Alpaslan Dedeş iyi gördü. Yeni Malatya teknik direktörüne kalsa golleri sayılmadı. Gerçi Erol Bulut son haftalarda çok zırvaladı diye düşünüp kenara koyuyorum. İlk yarım saat Göztepe'nin baskı kurup gol aradığı bölümdü. Ancak hazırlık pasları o kadar yavaştı ki Malatya defansı kolaylıkla savuşturdu bu atakları. Kaleye yönelen tek etkili şut Kosanovic'ten ve aut. Kritik bir pozisyon var. Diallo'nun kolları açık ve topa eliyle temas ediyor. Hüseyin Göçek devam diyor. Göçek'in Göztepe maçlarındaki ilk vukuatı değil. Antalya deplasmanında Diego'yu atamayan, Kasımpaşa maçında Demba Ba'nın golünü saymayan aynı hakem. İzmir'de dört, toplamda altı maçını yönetti Göztepe'nin.
Sanki Göztepe'nin aile hakemi. Her beş maçından birinde Göçek'i gördük bu sezon. Yukarıdaki pozisyon sonrası Malatyaspor daha iyi oynamaya başladı.
Topa daha çok sahip oldular ve çok tehlikeli ataklar yaptılar. Neyse ki Göztepe'nin direkleri Beto kadar dirençliydi. Dikkatli izlenirse pozisyonlar Kosanovic'in hataları görülebilir. Bu kadar konsantrasyonu olmayan, rahat, duygu yoksunu bir stopere karşın maç golsüz bitti. İşte bundan çok şanslıydı Göztepe. Yoksa mücadele ettiler, pozisyon da buldular. Ama oyuna çok geç giren Demba Ba sonuç alamadı.

HALİL 'E ŞAPKA ÇIKARILIR

Her maç bir sağda, bir solda görüyoruz Halil'i. Sol bek olmasa oraya, dün olduğu gibi sağbek olmayınca bu kez sağa. Üstüne bir de üç sarı kartla oynadığı yirmi yedi maçı koyun. Gol yapma hüneri arttığı gün milli takımın da değişmezi olacak. Devam Göztepe'nin çocuğu.
Avrupa hayali güzeldi. Ama tüm rakipleri kaybetmişken sahasında kazanamayan Göztepe için bundan sonra çok zor. Bununla birlikte ilk yıl için çok büyük başarı yakalandı. Herkese bravo.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA