• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Oyun iyi, gol yok FETHİ YURTTAŞ

Oyun iyi, gol yok

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.03.2019, 00:00

Top Göztepe'de az kalsa da daha çok pozisyon bulan taraf Göztepe idi. Ama gol yapma hüneri zayıftı sarı- kırmızılı oyuncularda. Sonuçta tek gol bulan Beşiktaş hiç gol atamayan Göztepe'yi yendi. Göztepe'nin doğrudan rakibi olmayan Beşiktaş'a yenilmesi çok önemli değil, ama gol atamıyor olması üzücü. Üç hafta maç yok. Bu fırsatı iyi değerlendirip hızlı bir dönüş yapması gerek Göztepe.
Fikstürü çok güzel. Eğer avantajını kullanırsa içinde bulunduğu sıkıntılı durumu atlatır ve taraftarını üzmez. Beşiktaş karşısında topu genelde rakibine bırakıp kontratak deneyen Göz-Göz öyle pozisyonlar buldu ki maçın skoru bu olmamalıydı. Kaçanların ardından gerçekten üzülüyor insan.
Sıradan saysak adeta gol kaçırmayan yok.
Agbenyenu'nun bile gol yapabileceği bir maçtı. Artık herkes daha dikkatli olmalı.
Kendine iyi bakıp maçlarda verebileceğinin en fazlasını vermeli. Bundan sonraki kayıpların giderilmesi çok zor.

HAKEMLER KÖTÜYDÜ

Beşiktaş maçında hakem Serkan Çınar ve yardımcıları son derece kötü bir yönetim gösterdiler. Özellikle Ceyhun Sesigüzel tam anlamıyla bir felaketti. Ne hikmetse müsabakaların önemi anlaşılamıyor.
Göztepe de son haftalarda bundan en çok etkilenen takım oldu. Demek ki sarı-kırmızılılar hakemleri de yenecek kadar çok koşmalı ve daha da becerikli olmalı. Vodafone Stadı'ndaki ambiyans çok güzeldi.
Stadın akustiği inanılmazdı. Ama bin kadar sarı-kırmızılı taraftar ezilmedi. Dahası karşılaşma sonunda kazanan Beşiktaş'ın yaşadığı kadar sahip çıktı takımına. Söyledik, hep yazdık. Göztepe taraftarı bir başka.
Bir de sonuçlar güzel olsa neler olacak kimbilir. Onun da zamanı geldi artık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA