• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fener, Lens’le görebiliyor GÜRKAN ERTAÇ

Fener, Lens’le görebiliyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.09.2016, 00:00

Şampiyonluğa yürümek sadece futbolcuların vereceği randımanla gerçekleşmez.
İtici güç taraftardır, onların desteğiyle başarılar gerçekleşir. Beşiktaş- Galatasaray maçının 2-2 berabere bitmesi ve her iki takımın da ikişer puan kaybetmesi üzerine ben Fenerbahçelilerin havaya girerek dün gece Ülker Saraçoğlu Stadını doldurmalarını bekledim. Nerdeee. Bir zamanlar milyonların sevgilisi olan sarı-lacivertli takımdan seyircisi umudunu o kadar kesmiş ki (Bunda Yıldırım yönetimine tepkinin de rolü büyük) Gaziantepspor maçı bomboş tribünler önünde oynandı. Gaziantep maçı perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi'ndeki Feyenoord karşılaşması için de test maçıydı. Elbette o maçın havası başka olur ama, F.Bahçe, Manchester United'ı yenen, Hollanda Ligi'nde fırtınalar estiren Hollandalılar'a ne yapar??? Dünkü gibi oynarsa umutlar çok zayıf. Çünkü Gaziantepspor gibi mütevazi bir takımı ligde zar zor yenebilen bir takımdan Avrupa'da başarılı olması nasıl beklenebilir ki? Dick Advocaat'la F.Bahçe'nin hedeflere yürümesi imkansız, çünkü kime forma vereceğini bilmiyor, oynatmakta ısrar ettiği bekler hücum yapmayı hiç düşünmüyor.
Hasan Ali zaten yapamıyor, Van Der Wiel de hücuma gitmiyor. Oysa sende Şener ve İsmail gibi atağa kalkmaya bayılan iki adam var, kesik. Geçen hafta ikinci yarının sonlarına doğru oyuna alınan ve harika bir gole imza atan İsmail Köybaşı'nın, kapasitesi sınırlı Hasan Ali'nin yerine oynaması için ağzıyla kuş mu tutması gerek ? Galiba... Oysa mücadeleyi ve presi çok seven Hollandalıları ortadan delmeye çalışırsan, ekmeğine yağ sürersin. Dick Advocaat bilmeli ki bu uçak kanatsız uçamaz.
Kim transfer ettiyse bu Jeremy Lens'i, helal olsun. Adam bir top cambazı, maç boyu sahada basmadığı yer bırakmıyor. Dün gollerde sanki Emenike ve Josef'in kafalarına oturttu topu. Tesadüfen geldi galiba.
Son yıllarda yabancı transferinde sürekli hatalar yapan, emeklilik dilekçesi vermiş gibi görünen ve son parsayı koparmak için İstanbul'a gelen Van Persie gibi adamlara milyon dolarlar kaptıran Fenerbahçe, Lens gibi futbol aşıklarıyla başarılara gidebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA