• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Seramiksan yüzakımız GÜRKAN ERTAÇ

Seramiksan yüzakımız

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.04.2017, 00:00

Bayanlar voleybolda KSK ile Salihli zaman zaman en üst ligde mücadele etme fırsatını elde etti ama tutunamadı.
Şimdi Ege'nin nadide bir çiçeği var. Kasaba'nın, hepimizin gururu Seramiksan. Kuğular, son derece güçlü takımların bulunduğu Sultanlar Liginde çok iyi mücadele ederek temel atmasını bildi. Tabii ki ligin yenisi olmanın dezavantajını yaşadılar, daha iyi yabancı seçimi yapabilirlerdi, antrenör konusunda da "Deneme, yanılma" pozisyonundaydılar. Brezilyalı hoca Vercesi ile Sırp Krsmanoviç gibi bir tecrübeli oyuncuyu almaları isabetti. Baraj maçlarına lider başlayan Seramiksan, galibiyetlerle 2. devreye gerek kalmadan ligde kalmayı garantiledi. Başkan N. Bülent Erkul, "Zorlu ligde Kuğularımız elinden geleni yaptı.
Hedefe ulaştığımız için çok mutluyuz.
Bizi destekleyen taraftarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Onlara çok daha güçlü bir Seramiksan izlettireceğiz" dedi.

Birbirimize düştük yine

2017 CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde;
Eczacıbaşı VitrA ile VakıfBank eşleştiler.
Dörtlü finallerin ev sahipliğini üstlenen İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano ile Dinamo Moskova Rusya karşı karşıya gelecekler. Dörtlü Finaller, 22-23 Nisan tarihlerinde, İtalya'nın Treviso kentinde yapılacak.

Eczacıbaşı'na şok: Thaisa sezonu kapattı

Eczacıbaşı, CEV Şampiyonlar Ligini kazanmak için bu sezon hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı.
Rus Milli Takımının yıldızı Kosheleva'yı kadrosuna kattı ama bir hedef de Brezilya Milli Takımının dünya çapındaki orta oyuncusu Thaisa Menezes'i kazanmaktı, onu da başardılar.
Brezilya Milli Takımında 300 kez forma giyen 29 yaşındaki Thaisa, 1.96 boyu ve file üstünlüğüyle Eczacıbaşı'nın Dünya Kulüpler Şampiyonu olmasına büyük katkı yaptığı gibi, ligde ve Avrupa'da sert smaçları ve bloklarıyla hedefe götürdü. Ancak F.Bahçe'yi 3-1 yendikleri son maçta büyük bir şanssızlıkla karşılaştı, sağ ayak bileği kırıldı. Ameliyat olan yıldızın sezonu kapattığı bildirildi. Şampiyonlar Ligi final- four öncesi Eczacıbaşı için ne kadar büyük bir şanssızlık.

KSK yükseliyor

Bayanlar Birinci Ligde sezon büyük çekişme içersinde kapandı.
Tamamen altyapı oyuncuları gençlerle, yabancısız, bir yerli şahlanış gerçekleştiren Karşıyaka, Sultanlar Ligi elemelerine katılma vizesi almayı başardı ama gerisini getiremedi.
Olsun, sezonluk başarılar gelip geçici. Aslolan, sağlam temeller atarak geleceği garantilemek. İşte KSK bu yolda bir mucizeyi gerçekleştirme yolunda önemli mesafeler katetti. Başkan Serkan Ergüven ve yönetimi ideal bir girişimle "Bir parke de sen koy" isimli kampanyayla Selçuk Yaşar Tesislerinde bir salon yapma çabasını sürdürüyor.
Bağışta bulunanlarla temel atıldı, çelik konstrüksiyon montajının yüzde 50'si tamamlandı. Karşıyakalılar 100 liradan az olmamak üzere bağışlarıyla salona omuz veriyor. Başkan Ergüven, "Bu salon bizim olmazsa olmazımız.
Salon projemize destek bekliyoruz" diyor. Dileyenler 0532 508 26 61 nolu telefonu arayabilir. Ergüven sportif faaliyetler için de şu bilgileri verdi: "Şu anda öncelikli hedefimiz Genç Takımımız. Türkiye Şampiyonası'nda derece bekliyoruz.
Tamer Hoca genç takımla birebir ilgileniyor. Yeni sezon için sponsorluk görüşmelerimiz sürüyor"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA