• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fener sadece kazandı GÜRKAN ERTAÇ

Fener sadece kazandı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.04.2017, 00:00

Fenerbahçeli taraftarlar Akhisar Belediyespor önünde takımlarından öyle bir futbol bekliyorlardı ki Galatasaray derbisi için prova olsun, umut saçsın. Nerdeeee.
Sarı-lacivertli takım maçı kazandı ama sarı-lacivertlileri taraftarlar bırakın keyifle maç izlemeyi, "ha şimdi gol yiyoruz" endişesiyle 90 dakika tırnaklarını kemirdi.
90+3'te atılan üçüncü gol sizi aldatmasın.
Dick Advocaat yine yaptı yapacağını ,sahaya herkesi hayretler içersinde bırakan bir 11 sürdü. Brezilyalı kaleci Fabiano, Volkan'ın uzun süren sakatlığında harikalar yaratmış, hem ligde, hem de kupada takımını mükemmel kurtarışlarla sırtlamıştı.
Ama ne çare ki Fener'de Volkan'ın torpili var, yine kazağı kaptı. Kaptı da, az kalsın takımı hatalarıyla tek başına yakacaktı.

ADVOCAAT İSTEMİYOR

Henüz 2. dakikada yumuşak gelen topu göğsünde sektirdi, dua etsin orada hiç Akhisar'lı yoktu. Daha sonra Cikalleshi 18 içinde çapraza doğru top götürürken ve arkada iki takım arkadaşı varken yaka paça indirdi, penaltıdan golü yedirdi. Kırmızı kart da görebilirdi, sarı kartla sıyırdı. Solbekte İsmail Köybaşı formunun zirvesinde, Milli Takımda da banko oynuyor ama, Dick, atağa kalkan, rakibi zorlayan adam istemiyor, sürekli top kayıpları yapan Hasan Ali'de ısrarlı. Volkan Şen son Kayseri kupa maçında çok iyi oynadı, harika bir gol attı.
Sür sahaya göstersin kendini değil mi ?
Dick Advocaat ayrıca bırakın Fenerbahçe Tarihini, belki de Türk Futbol Tarihine, ilk 11'le 90 dakika oynayan hiç oyuncu değiştirmeyen adam olarak geçti. Ayrıca bu hareketi kulübedekilere, "Ben size güvenmiyorum" anlamına gelmez mi?

AKHİSAR ŞANSSIZ

Akhisar maçı 3-1 kaybetmesine karşın iyi mücadele etti, şanssızdı. İlk 45 dakika kaleye tek şut atamayan F.Bahçe, Lopes'in 44. dakikada kendi kalesine attığı golle yenik duruma düştü. Devre golsüz bitseydi Akhisar maça daha büyük moralle devam edebilirdi. Yine de ikinci devre galibiyeti kovalayan taraftı yeşil-siyahlılar. Soner (2 kez) ve Muğdat mutlak gol pozisyonlarını cömertçe harcamasalar skor değişik olabilirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA