• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Trabzonspor geliyor GÜRKAN ERTAÇ

Trabzonspor geliyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.12.2017, 00:00

Trabzonspor, Kasımpaşa deplasmanında iki perdelik bir futbol sergiledi. İlk yarıda hiç de iyi görünmedi, iyi futbol sergileyemedi. Koca 45 dakikada tek bir şutu yoktu, ya da kaleci Ramazan'ı zorlayacak bir atağı.
Buna karşılık kaleci hariç 10 yabancıyla oynayan Kasımpaşa, Trezequet-Morillo ve Edouk üçlüsüyle sol kanadı iyi kullanarak tehlikeler yarattı. Ancak final paslarını değerlendiremedi, ayrıca yine gününde olan ve güzel kurtarışlar yapan kaleci Onur'u geçemedi. Ama futbolda iyi oynayana puan vermiyorlar, atacaksın. Atamayana atarlar. Trabzon 45+1'de Burak Yılmaz'la yaptığı ilk atağı golle sonuçlandırmasını bildi ve soyunma odasına bayram yapıp gitti. Maç boyu hırsıyla arkadaşlarını oyunda tutan Burak topu köşeye plaseleyerek 11. golünü attı.

İKİNCİ YARIDA FIRTINA

Karşılaşmanın ikinci yarısında Trabzonspor son 20 dakikada yorulan rakibini kontrataklarla dağıttı farklı galibiyete gitti.
3-0 galip gelen takımın kalecisi maçın kahramanı olur mu, olur. Recep Onur Kıvrak inanılmaz kurtarışlar yaparak takımını galibiyete götürdü, İstanbul'da bir zafer görmek için koşan taraftarlarını mestetti. Trabzonspor'un büyük avantajı kulübe zenginliği. Hangi takımın yedeklerinde Sosa, Rodallega, Olcay Şahan ve Volkan Şen var ki? Rıza Çalımbay'ın son dakikalarda oyuna sürdüğü Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega uzatmada golünü atarak bu takımda her zaman 11'de oynayabileceğini kanıtladı. Ve Ersun Yanal'la ligin başlarında tehlikeli bölgede dolaşan bordo-mavililer Çalımbay'la şahlandı, 4'te 4 yaparak, "Şampiyonluk yarışında ben de varım" dedi. Trabzon'un bu çıkışı ligi daha da renklendirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA