• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Artık filenin efsanesiyiz GÜRKAN ERTAÇ

Artık filenin efsanesiyiz

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.06.2018, 00:00

Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 60 yıllık şanlı tarihinde Türk Sporuna damga vuran voleybolun sağladığı büyük başarıları ve aşamaları değerlendirdi, "Hepimiz aynı takımdayız. Voleybolumuz artık Avrupa Fatihi, dünya starı" dedi.
Üstündağ, Filenin Sultanlarının Dünya Şampiyonasına katılacağını, ayrıca Milletler Ligi'nde de zirveye oynadığını belirterek şöyle konuştu: "Kulüpler bazında süperiz. Avrupa Kupalarında 10 birinciliğimiz, 9 ikinciliğimiz, 9 üçüncülüğümüz var. Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda da 5 şampiyonluğumuz, 1 ikincilik, 2 de üçüncülüğümüz bulunuyor.
CEV'in (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) yaptığı değerlendirmede bayanlardoa 489.67 puanla Avrupa birincisiyiz, erkeklerde de üçüncüyüz. Sponsorlarımızdan AMWAY'le yaptığımız işbirliğiyle 2014'ten bu yana 81 ilde 200 bin çocuğa voleybol seti dağıttık.
Çığ gibi geliyoruz.." Ne diyelim.
İşleyen demir ışıldar.

ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARARIR

Bizim Gökhan Özyurtlu voleybol aşığı. Hangi takımda ne haber varsa bilir, özel röportajlar o'nun işidir.
Dünya tatlısı kızı Ada da babasının izinden yürüyor. 9 yaşında ARKAS altyapısında bu spor dalının inceliklerini öğreniyor, temel eğitim alıyor. Anlaşılan Ada'nın geleceği bu gidişle Filenin bir Sultanı olmak. Ada (solda) kuzeni Bengü Erkan ile sürekli voleybol oynuyor.

ONLARI ÇOK ARAYACAĞIZ

Neslihan Demir Güler, Gözde Kırdar ve Seda Aslanyürek, filenin gerçek sultanlarıydılar. Milli Takımımızı ve kulüplerini zirveye taşıdılar. Yaşları 30'u aşmıştı. Aslolan veda zamanı gelince bunu çaptan düşünce değil, iyi zamanda bırakmaktı.
Onlar da öyle yaptılar. Neslihan o müthiş servis ve smaçlarını G.Saray için son kez vurdu. Gözde Kırdar Vakıfbank bir kez daha Avrupa ve Dünya Şampiyonu olunca veda etti. Seda da Cim- Bom'un en büyük silahlarından biriydi. Voleybolseverler onları hiç unutmayacağız.

KISA...KISA...KISA...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Beylikdüzü'nden pasör Arelya Karasoy'u transfer etti. Eczacıbaşı altyapısında yetişen milli oyuncunun Yıldız Kızlar EYOF şampiyonluğu var.

Hareketli bir transfer dönemi geçiren Efeler Ligi ekiplerinden Ziraat Bankası, smaçör Fırat Ezel Filiz'le anlaşma sağladı.

G.Saray pasör Ufuk Minici ile yeniden sözleşme yaptı. ARKAS altyapısından yetişen Ufuk, BAL ve Maliye Piyango formalarını da giymişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA