• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fenerbahçe bombaladı GÜRKAN ERTAÇ

Fenerbahçe bombaladı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.07.2018, 00:00

Fenerbahçe Erkeklerde şampiyonluk hedefiyle, yepyeni ve çok güçlü bir kadro oluşturdu. Ziraat Bankası'nın ve milli takımın kaptanı Ulaş Kıyak'ı renklerine katan sarı-lacivertliler, Halkbank'ın milli orta oyuncusu Emre Batur'u da transfer etti. Smaçör Metin Toy'la yollarını ayıran Kanaryalar, İtalya'nın Revivre Milano takımından Belçikalı smaçör Kevin Klinberg ve Hollanda Milli Takımının yıldızı smaçör Woufer Ter Maat'la da ligde gövde gösterisi yapacak.

ROTA'YA MELTEM GELDİ

Eğitime verdiği önem ve değeri spor ve sanat alanında da sürdüren, kurulduğundan bu yana Türk voleyboluna hizmeti görev kabul edip önemli yatırımlar yapan Rota Koleji, şubede değişime gitti. Yeni sezon öncesi İsmail Yavuz'un müdürlüğünü yaptığı şubenin sorumluluğu uzun yıllar Rota Koleji'nde antrenörlük görevini üstlenen Meltem Sümerkan Aksoy'a verildi.
Yıllarca profesyonel sporcu olarak voleybola hizmet ettikten sonra Rota Koleji'nde altyapı ve A Takım'da çeşitli görev yapan Aksoy bundan böyle Voleybol Şube Müdürlüğü görevini üstlenecek.
Aksoy, "Rota Koleji olarak Türk voleyboluna ciddi yatırım yapıp büyük emek harcıyoruz. Gerek altyapıda gerek A Takım'da üzerine koyarak yola devam edeceğiz" dedi.

FİLEDE BALAYI FURYASI

Voleybol Camiası'ndaki arkadaşlık sporcu ve antrenörleri ömür boyu birlikte yaşamaya yöneltiyor. İzmir'den yetişip Eczacıbaşı'na transfer olan Aylin Özpars Üstündağ, milli voleybolcu Şemsettin Üstündağ'la hayatını birleştirmişti.
İtalyan başantrenör Giovanni Guidetti, milli oyuncu Bahar Toksoy'la gönül birliğine vardı. Milli oyuncular Serhat ve Tuğçe Coşkun birlikte uzun yola "Evet" dediler. Sıraya Galatasaray Başantrenörü Ataman Güneyligil'in gönlünü ekibinin voleybolcusu Nihan'a kaptırmasındaydı.
Geçen ay ARKAS Başantrenörü Kanadalı Glenn Hoag'un oğlu Cristopher, ARKAS'lı voleybolculardan Cansu ile gönül birliği yaptı. Son mutluluk haberi, Fenerbahçe'nin başarılı iki milli voleybolcusu Polen Uslupehlivan ile İzzet Ünver'den geldi.
Polonezköy yolundaki La Fontaine Garden'da yapılan düğüne çiftin ailelerinin yanı sıra voleybol camiasından büyük ilgi vardı. Ne diyelim: Mutluluklar.

FİLEDEN KISA KISA

Efeler Ligi'nde Ege'nin temsilcisi Jeopark Kula Belediyesi, Mustafa Çayır'dan boşalan başantrenörlüğe Polonyalı Manusz Sordyl'i getirdi.

Ziraat Bankası, 7 yıldır formasını terleten Koray Şahin'le yoıla devam etme kararı aldı.

İnegöl Bld 2 yıldır formasını giyen orta oyuncu Cansun Çınar ile sözleşme yeniledi.

Sultanlar Ligi'nin yeni ekibi Karayolları, Samsun Anakent'ten pasör Kübra Kegan ve Pursaklar'dan smaçör Tuğçe Akman'la kadrosunu güçlendirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA