• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Helal sana Horoz’um GÜRKAN ERTAÇ

Helal sana Horoz’um

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.08.2019, 00:00

Ö ncelikle, geceyarısı sayılacak 21.45'te başlayan maçta her iki takımı gölgede 36 derece sıcaklıkta ve müthiş nem tehdidine rağmen böyle bir mücadele gösterdikleri için kutlamak gerek. Denizlispor'un G.Saray'ı 2-0 yenişi Horozlar için kesin bir yargı getirmemiş, otoriteler, Antalya maçını yeşil-siyahlıların lig rotası için hedef koymuşlardı. Ve Denizlispor bir zaferle daha ikide iki yaptı, "Benim yolum zirve, benden korkun" mesajı verdi.

İlk 35 dakika kabus gibi geçti. Denizlispor defanstan top çıkaramıyor, kapılan toplar kalesinde tehlike olarak patlıyordu. Eğer Antalyaspor'lu Hamilton biraz becerikli olsa, Polonyalı Stachowiak kalesinde devleşip yüzdeyüz gollere pençelerini sokmasa tabelaya ev sahibi ekip adına farklı bir skor yazılabilirdi. Ama şans meleği Denizlispor'un yanındaydı.

YILDIZLAR DEVREDE
37. dakikada ilk organize atakta Aissati'nin şutunda topu önlemek isteyen Bahadır kendi kalesine gönderince "Atamayana atarlar" kuralı işledi, Horoz öne geçiverdi. Maçın iyisi Aissati'nin harika şutunu Boffin direk dibinden kurtarmasa yeşil-siyahlılar soyunma odasına net skorla da gidebilirdi. İkinci yarıda Denizlispor'un yıldızları görev başındaydı. Rodallega tek başına rakip defansı hallaç pamuğu gibi attı, dağıttı. Ve 67'de bir harika gol Denizlispor'u havalara uçurdu.

ALKIŞLAR STACHOWİAK'A
Yücel İldiz'in yerinde bir görüşle Zeki'nin yerine oyuna aldığı Mbamba'nın nefis pasını Gambiya'lı Barrow sahalarımızda ender görülen güzellikte bir vuruşla adeta ağlara sapladı. Ve Denizli'de maçın kahramanı Stachowiak en kritik anda Aaatif'in penaltısını kurtararak omuzlara alındı.
İki maçta 4 gol atan ve kalesini gole kapatan Horoz, Ege'nin gururu. Güzelliklerin yanında küçük bir eleştiri. İldiz takımın sol kanadına çözüm getirmeli. Çünkü Antalya, sürekli Bergdych- Barros ikilisinin hatalarıyla geldi, pekçok pozisyon buldu..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA